15. tammikuuta 2013

LeopardiPantteriGepardi?

Kaikkien blogeissa (joo, ihan totta - KAIKKIEN!) on näkynyt leopardiaiheisia kynsiä. Tämä kuviohan ei paljon taitoja tarvitse, eli on ihan täydellinen minulle.

P1150002

Täplien ei tarvitse mitenkään olla symmetrisiä tms, senkun mäiskii sinne tänne ja vähän mustaa sinne tänne ja syntyy leopardikuosi!

P1150001

Oli pienoinen mysteeri saada ruskea väri, pitin ihan KVG. Keltaista, punaista ja sinistä = ruskee. Aluslakkana on China Glazen Classic camel (kirjoitin taas Camel toe eka.. :D ja tän seurauksena mun blogiin eksytään varmaan sata kertaa taas...)

P1150005

10 kommenttia:

 1. Mulla ei oo näkyny. =D
  Yks vihreä tiikeri on näkyny, mutta ei leopardipantterigepardia... ;D

  VastaaPoista
 2. Munkaan blogissa ei näy, kun en yhtään tykkää tämäntyyppisistä eläinkuoseista :D Noh, en oo ennen tykänny glittereistäkään, mutta jotenkin salakavalasti glitterit ovat ujuttautuneet lakkalaatikkooni, että josko vuoden päästä nää eläinkuositkin ujuttautuu kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkää mitenkää erikoisen paljoo tykkää eläinkuoseist ja mietin itekin mistä yhtäkkii tuli idea tehä tää kuosi hha :D

   Poista
 3. Aika hauska tosiaan törmätä leoihin monessa blogissa. Itse väkersin sunnuntaina tämmöset :D

  http://gonewiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanat!!

  http://choconailsbyhanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana kynsiblogi! luin montaki posstausta täältä:) Itekki RAKASTAN lakkailla JA koristella kynsiä vaikka miten :) Ite mä tykkään tiikeri raidoista:) Ne on niin helppo tehdä jos ei jaksa alkaa tehä mitään ihmeellisiä :) Liityin heti lukijaks:) Ois tosi hienoo jos ehtisit käydä kurkkaa joku päivä munki blogia ja liittyä lukijaksikinn jos tykkäät, Sillä se ois ihanaa! :)
  becouseyoureworthit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos erittäin paljon kehuvasta kommentista! :) käyn illal kurkkaa blogiasi kun pääsen kotiin koneelle :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)