20. heinäkuuta 2012

Päivän kynnet.

Jotka myös oli eilen ja toissapäivänä :D Kuitenkin, rakkauteni vinomaniin on taas kukoistanut. En voi sanoin kuvailla miten eleganteilta kynteni näyttävät vinomanissa mielestäni. On myös helppo saada jotain uutta vinomaneihin: eri kynsilakkavärit, eri glitterit, eri nail art liner-värejä jne. Itse tosin suosin mustaa nail art lineria, koska se sopii väriin kuin väriin.


Collistar Rosa Cristallo, OPI I have a herring problem, Sally Hansen In the Spotlight, Golden Rosen musta nail art liner


Mutta byäääääääääh, en yhtään jaksais näitä poistaa foliomenetelmällä! Tämä Sally Hansenin lakka on siitä kakka (hehe) kun sen poistossa menee ikä ja terveys foliomenetelmästä huolimatta. Siksi se on ainoastaan kerran aikaisemmin päässyt kynsille...


Muutaman päivän aikana minulle on tullut 6 uutta lukijaa! :O wow :') Onko muuten joku muu saanut kutsuviestin Sara Järveltä Indiedays.comista, että he haluaisivat sinut ja blogisi mukaan uuteen blogiyhteisöön? Minä nimittäin eilen sain sellaisen viestin, mietin että mitä pitäisi tehdä? Olisihan se kiva mahdollisuus kasvattaa blogin lukijakuntaa entistä isommaksi :) Mitä mieltä olette, pitäisikö lähteä mukaan Indiedaysin blogiyhteisöön? :)

8 kommenttia:

 1. Onks nooi siun iha omat kynnet?? :oo Hirvee pitkät!! :D

  Miusta tuli siun yksi lukija ainaskii;)

  Ja mietin tota videoo siitä kaksikielisyydestä, Venäjä se "toine" kieli? :D

  Mut juu! Toivottavasti saat selvää! :D

  anna-mun-olla-syypaa-sun-hymyyn.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Nätti lakkaus! :) Itse en ole saanut kutsua sinne, enkä oikeestaan tiedä koko yhteisöstä mitään :D Mutta onneksi olkoon, se on varmaan eräänlainen tunnustus kyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En minäkään kovin paljoa siitä yhteisöstä tiedä, ja vähän epäselväksi jäi muutama seikka esim tän bloggerin kaa että käytänkö jotain Indiedaysin omaa juttuu vai mitä tä o.o :D Ihmettelen kyllä vieläkin mistä ne löysi MUN blogin ja vielä tykkäs siitä, mä nimittäin tiedän monenmonta PAREMPAA blogia, esim just sinun näin rehellisesti sanottuna :)

   Poista
 3. Oi, onpas nätit! Toi vinomani näyttää jo niin paljon mielenkiintosemmalta kun tavallinen ranskis, ettei se tarvi mitään erikoisia koristeluja (:
  Ja om nom nom toi Sally Hansenin lakka! Oon pari kuukautta himoinnu tikkuhileglitterlakkaa ja toi näyttää kyllä erityisen hyvältä. Varsinkin kun sarjan lakkojen laatu on muuten mainio. Ootko ihan jostain taviskaupasta sen ostanu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awws kiitos :') Totta puhut! Tuo Sally Hansenin lakka on ostettu Tallinnasta Kaubamajasta... En ole koskaan nähnyt tätä lakkaa Suomessa missään :S

   Poista
 4. Nämä on kyllä kivat, yksinkertaisuus on usein valttia. Ja onnittelut tuosta Indiedays jutusta, onhan tuo kunnianosoitus, vaikkei mukaan lähtisikään :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)