21. heinäkuuta 2012

Tilaajalahja.

"Päivää, täällä on Blabla Blablasta. Meillä olisi tällainen tosihyvä tarjous kaikille meidän Cosmotilaajille. Olisitko kiinnostunut tilaamaan vuodeksi Me Naiset-lehden tähän superhyvään hintaan? Tilaajalahjaksi saat 50 € arvoisen Lumene-meikkipaketin...." JOO TAHDON TAHDON TAHDON. Me Naiset on kuulemma muuttunut ja on nykyään suunnattu hieman nuoremmille aikuisille naisille. Ihan hyvä lehti mielestäni on. Mutta tilaajalahja, joka oli arvoltaan 50 €? Tahdotteko nähdä? Minä nauroin ääneen kun avasin paketin...


Kiinteyttävä silmänympärysvoide (19-vuotiaalle? Tarvitsenko? Hell yeah..), ripsari (joka on huono mielestäni, ei toimi minun ripsilleni) ja huulikiilto. Maksaako nuo kaikki 50 € yhteensä? O.o Lumene ei ole mikään halpa merkki vaikka kotimainen onkin... Toivoin, että tässä Lumene meikkipaketissa olisi ollut luomivärejä mukana... :<< Pettymys. Onneksi lehti on kuitenkin tilaamisen arvoinen haha.

7 kommenttia:

 1. googletin hintoja ja kyllä siinä aika lähellä 50e päästin.

  silmänympärys voide 19,95
  ripsari 15,90
  huulikiilto 10,90

  silmänympärys voiteen tilalla ois voinu olla joku luomiväripaletti.

  VastaaPoista
 2. :------------D naurettavaa.

  VastaaPoista
 3. Mullekin tulee MeNaiset ja oon kyllä tykännyt. Se on kivan nuorekas nykyään ja paljon mua kiinnostavia juttuja. Ja plussana myös viikon ohjelmat tv:stä, niin tietää mitä pitää muista laittaa tallennukseen. :)

  VastaaPoista
 4. No tilaajalahjaa ei ollut uudistettu nuoremmaksi ;D Vähän repesin kyllä...mutta ehkä voit antaa "ryppyvoiteen" äidille tai jollein? :D

  VastaaPoista
 5. Mulle tarjottiin samaa pakettia, mutta lehti sinänsä ei kiinnostanut niin jätin tilaamatta :D Tilaajalahjojen takia ei kannattaisi koskaan tilata lehteä, mutta harrastan itse samaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi! <3 Liityin lukijaks! :))

  Käy kattoo miun blogii.

  http://you-are-so-important.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi hyvä blogi ! :)

  - http://cosmeticsfun.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)