12. heinäkuuta 2012

11 vastausta+11 kysymystä

Ihanainen Nella haastoi minut vastaamaan hänen kiperiin kysymyksiinsä ja haastaa sitten etiäpäin muutama bloggaaja ;) Ja minulla kun ei ole kameraa tällä hetkellä enkä voi lisätä kuvia blogiini, niin tämä haaste tuli just sopivaan aikaan!

Säännöt: Vastaa haastajan esittämään 11 kysymykseen ja haasta seuraavat 6 blogia, joille keksit itse uudet kysymykset.

Nellan keksimät kysymykset tulevat nyt ja minun keksimäni vastaukset niihin.

1. Kahvi vai tee?
Ei kumpikaan mieluiten :D Kahvi tosin menee pienissä määrissä, jos lurauttaa (paljon) kahvikermaa sekaan. Ja teetä juon ainoastaan töissä, koska siellä on sellast toooooooooosihyvää teetä omnom. Se tee tosin maistuu lämpimälle mehulle, eikä niinkään teelle... heh.

2. Mikä on mieluisinta kesäpuuhaa, mökkeily/festarit/joku muu vai kaikki?
Ikinä en ole festareilla käynyt, mökkeily on kivaa mutta töiden takia pääsen sinne erittäin harvoin (tänäkin kesänä vasta kerran käyny siellä..). Mutta tykkään ottaa aurinkoa/olla ulkona kesällä jos on hieno sää. Kesässä on myös se kiva puoli että saa tehdä kesätöitä, mä nimittäin niiiiiiiiiiiiin tykkään mun kesätyöpaikasta! :)

3. Mansikoita vai herneitä?
Mansikoita. piste.

4. Paheesi?
Olen perso makealle. Tarviiko selittää enemmän? Käyn kuitenkin kuntosalilla+lenkeillä, joten aika usein annan itselleni luvan syödä karkkia, suklaata ja jäätelöä (nytkin pistin poikaystävän hakemaan kaupasta mulle jäätelöä hehe).

5. Mitä ohjelmia seuraat TV:stä vai seuraatko mitään?
Katson kyllä aika paljon telkkaria vapaapäivinäni. Salkkarit, Skins, realityohjelmat (esim OCn + New Jerseyn täydelliset naiset --> HAHA mitä draamaa!) ja monta monta muuta ohjelmaa tulee seurattua. Ainii ja täykkärit, mut ne loppuuuuuuuuu :(((((((

6. Mikä on ikävin haaveri mikä sinulle on käynyt?
Hmm... Olen aika varovainen ihminen, ja en ole koskaan ollut minkään tapaturman takia sairaalassa. Mieleeni ei tule mitään ikävää haaveria mieleen, jos ei mitään kynsienkatkeilua tms lasketa haha.

7. Täytätkö ristikoita?
Välillä kyllä, tosin ainoastaan ruotsinkielisiä. Äiti tilaa yhtä ruotsinkielistä lehteä ja siellä on hirveesti ristikoita, teen aina ne lasten ristikot hahaha.

8. Mitä mieltä kesäsateesta?
Maailman paras keksintö! Varsinkin viime päivinä on ollut niiiiiiiiiiiin hiostavaa, ja sitten kun alkaa sataa vettä ilma raikastuu ja on ihanan viileetä :) Toki jos sataa viikon ajan joka päivä kesällä niin eihän se ole kovin kiva juttu. Mutta kesällä sade on raikastavaa ja ei kovin kylmää kuitenkaan :)

9. Lempikorusi?
Käytän aika harvoin koruja, mutta ainut koru jota pidän joka päivä on kihlasormukseni. Se on myös mielestäni kaunein omistamani koru :)

10. Reinot vai ainot?
Kiitos, mutta ei kiitos kummallekaan. En ole koskaan ymmärtänyt niiden ideaa o.O

11. Käytätkö kalenteria?
Hell yeah! En muuten pärjäisi elämässäni! En tietäisi mihin aikaan, tai edes minä päivänä, pitää lähteä töihin tai muita tärkeitä juttuja. Koulussa kirjoitin myös kaikki läksyt ja kokeet tms kalenteriin että pysyy perässä.

Minun keksimäni kysymykset:

1. Mehujää vai kermajäätelö?
2. Tykkäätkö toffee/nougat/kinuski jäätelöstä?
3. Oletko hyvä kokki?
4. Minkä värisessä talossa asut?
5. Syötkö usein ulkona (eli siis ravintoloissa)?
6. Mäkki vai hese?
7. Kuljetko usein joukkoliikenteellä?
8. Minne haluaisit matkustaa HUOMENNA?
9. Kehtaatko mennä ihmisten ilmoille ilman meikkiä?
10. Oudoin unesi?
11. Luetko paljon kirjoja?

Haastan seuraavat henkilöt:

Marlijuissi
Suvi
Minttu

.... ja muita ei tulekkaan tällee äkkiseltään mieleen ketkä ei ois tätä haastetta tehny :( Mutta hei, jos sinun tekee mieli vastata näihin minun outoihin kysymyksiin niin feel free to do that! Kunhan sitten jätät tähän kommentin että teet tämän haasteen että pääsen lukemaan vastauksesi!

3 kommenttia:

  1. Ihana blogi siulla, ja itse tein ton haasteen ! :)
    Seurailee tätä blogii jäin;)

    http://anna-mun-olla-syypaa-sun-hymyyn.blogspot.fi/ miu blogii pääset tolla osotteella;)

    VastaaPoista
  2. Mun nimimerkki on tässä kyllä väärin, mutta ei oo niin justiinsa. :D Pitääkin tehdä haastepostaus. ;D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)