16. heinäkuuta 2012

Ostoksia videolla.

Kahden viikon aikana ehtii näköjään ostaa paljon kaikkea turhaa. Onneksi on paluu arkeen eikä ole enää aikaa käydä kaupoilla :D Kuvasin videon, sillä muuten postauksesta olisi tullut tooooooosi kuvarikas ja pitkä, koska paljon asiaa. Ja anteeksi, että kamera vähän heiluu ja välillä tuntuu olevan sanat pahastikin hukassa :D Syytän kaksikielisyyttäni tästä, hehe.

 Enjoy the video!


8 kommenttia:

 1. Tuossa oli kaksi noita goshin luomiväri pakkauksia, joten ostitko kaksi samanlaista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ?? nyt en oikein ymmärtänyt o.O Ihan yhden ostin :)

   Poista
 2. Vitsi et oot ihana näissä videoissa! Ja miten osaatkin olla noin luonnollinen..? Näitä siis lisää vaan, jos jaksamista tekemiseen riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. punastuin ihan tästä sun ihanasta kommentista!! :3 kiitos tosi paljon ja teen näitä videoita aina silloin tällöin - ettei lukijat kyllästy ;) :D Tuosta luonnollisuudesta voin sanoa sen, että tollee minä höpöttäisin ihan oikeasti jollekulle joka jaksaisi kuunnella mun selitykset jostakin tuotteesta jonka olen ostanut :D On helppoa puhua kameralle mielestäni :) ilman että itse näkyy tottakai, jos ois oma pärstä mukana kuvassa niin huh ei menis hyvin haha

   Poista
 3. Ihana postaus, meiän sokoksella oli noita Opeja jotain vähän päälle 7 euroo, mut en ottanut ja nyt harmittaa! en pääse tampereelle taas vähään aikaan eikä niitä varmaan siellä ees enää oo:( Mutta tosi kiva video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut että joissaki Sokoksissa on OPIt olleet -50% tai jopa -70%!! Silloin kannattaa kyllä aina ostaa ne, nimittäin sellassii tarjouksia tulee niiiiiiin harvoin. Ymmärrän että harmittaa, minuakin olis harmittanu :S kiitti! :)

   Poista
 4. Voi, mitä ihanuuksia oot ostanut! Varsinkin nuo OPIt ja GOSHit, nam! :D En muuten tiennytkään, että Keskisellä on Dependiä, itse en sitä keväällä löytänyt. Ja tuota nail art -kirjaa yritin maanantaina ostaa, mut se oli meijän kirjakaupasta loppu. Eli oon siis "vähän" kade sun shoppailuista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi ^^ namnam haha! :D Keskisillä ei ollut muita Dependejä myynnissä kuin mustaa nail art linereita, ja ne roikku sellasel seinällä missä oli poskipunasiveltimiä jne, ihan sattumalta satuin ne näkemään (olivat hyvin piilotettu!) ja sitten nappasin vaan äkkii yhden sitä suuremmin miettimättä :D Toi nail art-kirja on ihan tosihyvä! Ja ihmettelen miten se maksoi 14.95 €, kun suomalaisista verkkokaupoista kun ostaa niitä pienenpieniä vihkosia missä on 100 mania niin ne maksaa jonku 10 € o.o Ja tuossa on vielä selitetty miten joitaki asioita tehdään jne! Jos vaan löydät jostakin niin osta!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)