4. toukokuuta 2012

Uusia juttuja

Eilen saapui Dermosilin tilaus luokseni. Tällä kertaa en tilannut kovin paljoa, mutta oli kuitenkin pakko tehdä tilaus kun edellinen Dermosilin mineraalipuuterini loppui.


Dermosilin jalkojen kuorintavoide on ihan pakko omistaa! Tämä on jo toinen putkilo jonka tilasin, toinen on loppumaisillaan. Tämä tekee ihmeitä jaloilleni, tänään voisi varmaan hemmotella itseään ja tehdä jalkakylpy.
Sitten tosiaan koko tilauksen syy, Dermosilin mineraalipuuteri. Tämä meikkisarja uudistui vähän aikaa sitten, ja niin myös mineraalipuuterien sävyt muuttuivat hieman neutraaleimmiksi (muiden asiakkaiden kommenttien perusteella). Otin tummimman sävyn, sillä monet sanoivat että ne muut ovat ihan liian vaaleita - jopa ihan vaaleille suomalaisille.
Kaksi luomivärisivellintä: yksi isompi ja yksi pienempi. Omistan jo kaksi Dermosilin luomivärisivellintä ja tykkään niistä erittäin paljon.
Sitten yksi uutuustuote, josta sain lehden mukana ensiksi testerin: Peel off facial mask. Kokeilin tuotetta (tai siis sitä testeriä) ja wow, ihan tosi hyvä tuote!
Sitten tilasin myös tuon mustan silmänrajauskynän. Kokeilin sitä kädelle ja se on ihan supermusta ja eikä tarvinnut painaa hirveästi jotta siitä tulisi jotain väriä.


En ole koskaan ennen saanut ilmaisnäytettä, mutta tällä kertaa sainkin (varmaan kun huomasivat miten paljon meikkiä tilasin haha).
Sain huulikiillon, sävyssä Venetian Red.


Kokeilin tätä eilen heti, ja tämä tuoksui niiiiiiiin hyvälle - nam. Ei tosin maistunut yhtä hyvälle noeiii, vitsi oli. Tämä on ihan peruspunainen, mutta kiiltää tottakai enemmän kun nyt kerran huuliKIILTO on, lol.


Eipä ole pitkään aikaan tullut tehtyä mitään erikoisia kynsiä, yksivärisillä mennään. En tiedä mikä vaihe minulla on meneillään, mutta olen kokoajan väsynyt ja kun pitää lakata kynnet niin lakkaan vain yhdellä lakalla koska päässä ei liiku minkäänlaisia ideoita erikoisempiin kynsiin haha. Jospa tämä väsymys menisi kohta pois niin sitten varmaan jaksaa taas tehdä jotain erikoisempaa mania :)

6 kommenttia:

 1. Ois kiva kuulla tuosta mineraalipuuterista enemmänkin, miten se on muuttunut uudistuessaan? Ite tilasin sen ainoan värin, sillon kun nuo tuli Dermosilin valikoimiin, ja se on niin oranssi, että käyttämättä jäi. Nettisivuilta kattelin, että siinä vaaleimmassa sävyssä oisi kimalletta. Mitä se puuterissa tekee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toive on laitettu korvan taakse ja voisin tehdä vertailun tuosta edellisestä ja uudistuneesta mineraalipuuterista :) Siinä minun edellisessä mineraalipuuterissa ei kyllä ollut kimalletta :O

   Poista
 2. Minulla on myös tuo jalkojenkuorintavoide, huipputuote! Sitten pöydältäni löytyy pahkinäntuoksuinen käsivoide (Dermosilin tietenkin). Myös minä olisin kiinnostunut näkemään puuterien vertailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta löytyy ihan liikaa Dermosilin tuotteita haha. Siis minulla on melkein koko niiden valikoima hhahaaha :D Mutta olen aina ollut tyytyväinen heidän tuotteisiinsa ja ovat kyllä laadukkaita :) Ja jotenkin helppo tilata kun selaa luetteloa ja sitten lukee kommentteja netissä :) Puuterivertailu on siis tulossa jossain vaiheessa kun ehdin kokeilemaan enemmän tuota puuteria :)

   Poista
 3. On se muuten jännä toi yksivärinen vaihe. Mullakin oli se yhdessä vaiheessa, inspiraatio oli kadonnut taivaan tuuliin ja muutenkin kiinnostus oli aika nollassa. Sille ei vaan voi mitään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jokainen kynsitaiteilija kohtaa sen jossain vaiheessa haha :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)