8. toukokuuta 2012

Dos uñas

Pikaisesti vain kaksi mania jotka olen tehnyt viime viikolla :)


Tämä ensimmäinen mani on nähty jo pariin kertaan blogissani, mutta kun minä vain niin tykkään tehdä tätä mania! :D Näissä on strassit, ja tein nämä kun minulla oli vapaapäivä, mutta piti poistaa päivän jälkeen koska ei saa töissä pitää mitään strasseja tms jotka voisivat joutua ruokiin mitä teemme siellä (vaikka onkin hanskat ruokaa tehdessä, mutta kuitenkin, kaikki on mahdollista).

Sitten seuraava lakka saikin pari kehua töissä haha. Taas kahdelta miesasiakkaalta, naisasiakkaat eivät ikinä kommentoi mitään kynsiä, mutta miesasiakkaat huomaavat kyllä minun kynteni haha.


Ei ihme että lakka herätti asiakkaan huomion, onhan se ihan kiva neonlakka :D Lakan neonisuutta en saanut kovin hyvin kuvaan...

Ainiin, lakan nimi on Oh Cabana Boy ja on tällainen miniorly :)


Laitoin yhden kerroksen valkoista lakkaa, jonka päälle kaksi kerrosta Oh Cabana Boyta. Kynsinauhat olivat ihanan vaikeat siistiä tämän jälkeen... Kuvissa se näkyy erityisen hyvin, mutta luonnossa sitä sotkuisuutta ei kovin hyvin huomannut :)

Nyt taas iltavuoroon ja huomenna olisi taas vapaapäivä wuhuu! Vapaapäivä kuluu kuitenkin ylppärimekkoa sovittaessa, ja jos ei sovi niin se on sitten paniikki ! Tulee vähän kiire löytää joku toinen mekko jos ei tuo nyt sovi...

11 kommenttia:

 1. Ihanat ovat nuo molemmat kynnet ! :)

  VastaaPoista
 2. ihanat värit

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija moikkaa ja heiluttaa kättään! :)

  Hei mistä sie oot ostanu tuon miniorlyn? Ite olen vasta aloitteleva kynsifanittaja/geelaaja/lakkaaja/tuleva taiteilija (:D) niin miniorlyt kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas yksi uusi lukija! Mistä näitä lukijoita oikein tulee <3 :)
   Oikeastaan en ole ostanut tuota miniorlya, vaan sain sen kaupanpäällisenä kun tilasin naistenpäivänä loveit.fi:stä yli 20 €:lla :) Mutta siellä loveit.fi:ssä on paljon miniorlyja, ne toki ovat aika kalliita :)

   Poista
 4. Ihanan värinen toi Oh Cabana Boy ja myös tuo ylempi turkoosi. Hauskaa, että miehet huomaa kynnet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin on hauskaa, haha, mutta myös niin söpöä! :)

   Poista
 5. Aivan järkyttävän ihana tuo Oh Cabana Boy!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)