11. toukokuuta 2012

Dos uñas - otra vez!

Onpas kätevää näyttää kaksi manikyyria samassa postauksessa, kun ei ehdi/jaksa kirjoittaa postausta jokaisen jälkeen haha.
Minulla alkoi eilen 8 päivän työputki, olen jo nyt ihan puhki kun mietin tuota työnmäärää haha. Eli seuraavan kerran vapaapäivää vietän ensi viikon lauantaina o.O Kynnet ovatkin siis yksinkertaiset, ymmärtänette varmaan sen :)

Moni joka on lukenut blogiani pidemmän aikaa tietää varmasti että pidän vinomaneista. Ja onhan siitä aika pitkä aika kun viimeksi tein vinomanin.


Toinen mani, joka tälläkin hetkellä on kynsillä (ei jaksa poistaa koska glitterit vaatii foliomenetelmää arggh). Halusin hempeitä värejä, ja mikäs sen hempeämpää kuin vaaleanpunainen :'3 Kynnet joutuvat koetukselle töissä, ja siksi nuo kuvatkaan ei ole kovin siistejä enään kun juuri pari minuuttia kuvan otin ja ne ovat jo kokeneet yhden työpäivän haha.


Kohta taas töihin, tuntuu ettei paljoo kotona ehdi olla haha. Mutta onneksi tykkään työstäni, niin on aina mukava mennä sinne :) Hyvää (sateista) päivää lukijoilleni!

3 kommenttia:

 1. Nää kummatkin on ihania! :) sun blogia kun oon nyt lukenu alusta niin huomaa kylä että tykkäät vino manista :) Mutta se onkin kaunis ja näyttävä <3

  VastaaPoista
 2. Taitaa ne vinomanit olla se siun juttu ;)
  Tykkään kovastimolemmista ! :)

  VastaaPoista
 3. Vinomani on haukan näköinen ja aivan ihanan söpö tuo vaaleanpunainen lakka! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)