12. toukokuuta 2012

Asiakkaiden suusta

Ajattelin kertoa teille mitä asiakkaat tänään kommentoivat kynsistäni. Ihan aluksi esittelen teille kynnet, joista kommentteja sain.


Kynsillä on uusi (minulle uusi siis, ei uusi kokoelma) Color Club Vintage Vixen. Ensimmäinen kerta kun kyseinen lakka pääsi kynsille asti ja ihan kivaltahan se näyttää. Sopi hyvin tähän muutenkin niin synkkään säähän.

Ensiksi yksi miesasiakas (joka on kova kommentoimaan kynsiäni aina haha) sanoi että tämä kynsilakka ei oikein sovi minulle. Sitten miesasiakas näki ilmeeni ( :O ) ja sanoi "Annappas kun katson uudestaan... Nojoo, kyllä se ehkä sittenkin sopii sinulle".

Vähän ajan kuluttua tuli kaksi miestä sisään. Näppäilin kassaan tuotteiden hinnat ja mies joka oli maksamassa kysyi "Miten noilla voi kirjoittaa tietokoneella?" johonka vastasin "Helposti" :D Sitten se mies kääntyi kaverinsa puoleen ja sanoi "Niin, noita kynsiähän pitää joka viikko käydä huoltamassa", johon vastasin että Ihan aidot ja omat nämä ovat, eli ei tarvitse huollossa käydä. Miesasiakkaan ilme oli suoraan sanottuna tämä: :O. Ei ole kuulemma koskaan nähnyt näin pitkiä kynsiä jotka olisivat aidot awsih. Mutta eniten minua hymyilyttää se,että tämä mies tiesi että rakennekynsiä pitää käydä (ei nyt ehkä ihan kerran viikossa...) huoltamassa :'3 Kyselivät myös meneekö ne helposti katki ja sillee, ihan hirmu söpöjä nuo miehet välillä!

14 kommenttia:

 1. Miesten kommentit on aina parhaimmasta päästä. :P Ja wou, oot vaihtanut vähän kesäisempään ulkoasuun blogissa. Tää on kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet osaa kyl olla söpöjä välillä :) Kiitti! Ihanan kesäinen ulkoasu tämä on , tykkään myös :)

   Poista
 2. Ahhahhaa, ihan mahtava postaus. Sai kyllä hymyn huulille. Mä muistan hyvin kanssa kun mulla oli joskus semmoiset vaaleansiniset aika kirkkaat kynnet, niin joku nuorehko miesasiakas totesi ihan yllättäen "aika päheet kynnet" ja mä meinasin revetä nauruun kun sen sanavalinta oli niin huippu! :)

  VastaaPoista
 3. Ahahhaha :D

  Fiksu mies(ja hyvinkoulutettu :D), kun tiesi että rakennekynsiä pitää huoltaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa miehen vaimolla itsellään olla rakennekynnet, koska miten muuten mies tiesi asiasta hahaha :D Mut joo, hyvin on koulutettu hahaah

   Poista
 4. Hahha :D hyviä kommentteja :D

  VastaaPoista
 5. Hahah, miesten kommentit on kyllä parhaita :D Ne on vähän niinkuin lapsia kynsien suhteen, sanovat aina rehellisen mielipiteensä! :D Mun luokalla on muutama poika, jotka tulevat melkein päivittäin viereen ja pyytävät näyttämään kynnet :'D Kuinka suloista!

  VastaaPoista
 6. juur vasta löysin blogis enkä jaksa selailla niin missä oot töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon töissä yhdellä pienellä kiskalla lähellä Helsinkiä :)

   Poista
 7. Hih, hassuja miehiä. :) Mä olen saanut yhden kerran kehuja vieraalta ihmiseltä, se oli joku n. 50-60v nainen. Harmi kun omasta mielestä mun kynnet oli ihan susirumat silloin, en vaan ehtinyt tehdä niille mitään ennen kuin oli pakko lähteä liikkeelle. Sitten kun omasta mielestä nätit kynnet, niin kukaan ei sano mitään. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harvemmin minäkään olen saanut kehuja jos omasta mielestä tosi hienot kynnet haha. :) Ja joskus ihan hirvittää kun on tosi kuluneet kynnet, lakat on lohkeillut pois ja kaikkee, ja sitten pitää olla asiakaspalvelutyössä.. not nice. :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)