30. tammikuuta 2012

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen kahdelta bloggaajalta, eli kiitos Olga ja Hannele  !
Olen tosiaan tehnyt tämän tunnustuksen jo  kerran, mutta en yhtään muista mitä sinne kirjoitin niin teen nyt tämän uudestaan vaikkapa! :)Säännöt ovat helpot;
1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen (Olga ja Hannele , mainitsin jo ylempänä!) 
2) Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3) Lahjoita tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle


1. Olen 18v, täytän huhtikuussa 19v (:O) ja olen lukion viimeisellä luokalla. Minusta tulee (toivottavasti) abiturientti tänä vuonna. Kirjoitan nyt keväällä äikän (ruotsin), pitkän englannin, lyhyen espanjan ja saksan. Ainiin ja se maantieto.....
2. Osaan 5 kieltä: Suomea, ruotsia, englantia, saksaa ja espanjaa. Rakastan kieliä!
3. Espanja on lemppari maani ja se kieli... IHANA! Espanja on siis lempparikieleni ja rakastan espanjankielisiä ohjelmia, kuten esim Serranon perhe ja Naapureina Madridissa. Sunnuntaina katoin myös Francon jälkeen mikä vaikutti aika kivalta ohjelmalta!
4. Ja koska tykkään hyödyntää kielitaitojani , haen restonomin koulutukseen lukion jälkeen. Eli minusta tulee joku, joka työskentelee turistien kanssa! Aion luultavasti myös hakea johonkin kosmetologikouluun, koska olen viime aikoina kiinnostunut myös meikkaamisesta ja kehon hyvinvoinnista.
5. Asun koirani kanssa pienessä yksiössä lähellä Helsinkiä.
6. Olen siivonnut KOKO kämppäni viikon sisällä. Heittänyt paaaaljon turhaa tavaraa pois.
7. Haluan vaihtaa järjestystä kämpässäni. No, ei ole kovin paljon mitä pystyy järjestellä uusiksi kun tilaa on niin vähän kuin on... Mutta jo se kauan himottu meikkipöytä tuo uutta ilmettä tänne!

Tämä haaste on taas käyny aika monella bloggaajalla ja koska olen niin hajamielinen niin en yhtään muista kuka on tehnyt tämän ja kuka ei... Mutta haastan ne kaikki jotka lukee tämän ja eivät ole tehneet tätä tunnustusta vielä! :) Ilmoitathan kommenteissa jos päätät tehdä tämän haasteen niin pääsen lukemaan kiinnostavia random faktoja kanssabloggaajista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)