18. tammikuuta 2012

Fail..

No mutta opinpahan jotakin tästä kokemuksesta!

Otin käyttööni upouuden , Tallinnasta ostetun, OPIn Fresh Frog of Bel Air. Eli tämä lakka;


Jotenkin kuvittelin, että lakka on kuten esimerkiksi Skyscraper tai Dorothy Who? jotka peittävät yksinään kahdella kerroksella. Vaan väärässä olin..


Eli kynsillä kaksi kerrosta tätä sammakkoa. ILMAN mitään muuta värilakkaa alla. No näkyykö luonnollinen kynsi läpi? NO KYLLÄ! Mutta kuitenkin.. jotenkin ihmeellisellä tavalla. ... tykkään tästä!Lakka on siis, selvennettäköön, läpinäkyvää, mutta lakka sisältää pieniä vihreitä glittereitä ja isompia hopeisia glittereita.
Tämän lakan alle sopisi esimerkiksi jotkut vihreät lakat,esim Lumenen Go Grazy, Technic:in Kool Kiwi tai vaikkapa joku sininen voisi myös toimia!
Luulen, että tuo toinen ostamani OPI Muppets collectionista taitaa olla samanlainen koostumukseltaan, eli varaudun laittamaan jonkun vaaleanpunaisen lakan sen alle.

P.S: Mokkula+iso läppäri olivat muutaman päivän sairaalassa( lue: Isäni luona). Mokkula pätki viiden minuutin välein ja läppäri sekosi jotenkin oudosti. Nooh, koita nyt siinä bloggailla kun ei ole nettiä tai konetta. On varmasti mennyt paljon kiinnostavia postauksia ohi, mutta istuisin tässä varmaan vielä huomenna aamulla jos kävisin kaikki läpi haha. Nyt on tosin miniläppäri käytössä (onneksi omistan 2 tietokonetta...), mutta mokkula reistailee vieläkin... Tekisi mieli lähettää "hieno" valituskirje Saunalahdelle...

3 kommenttia:

 1. Nuo Muppetit taitaa kaikki olla tuollasia miljoona kerrosta vaativia. Iteki sain kokea sen sillo ennen joulua ku kaverin Muppetteja lainasin :D Mutta tuo on kyllä ihanan värinen !

  Ei niitä rättejä tarvikaan aina olla ostamassa ;D Jos pari kertaa vuoteen jonkun kulahtaneen ja hajoneen tilalle ? :D

  Se leffa on ihana, sen takia se pitikin kotiuttaa ;D

  VastaaPoista
 2. niih, mutta mä rakastan glitterlakkoja joten ihan kiva että sain kaksi sellaista väristä glitterlakkaa joita en vielä omistakaan! :) Kesällä ne tulee olemaan tooosi kovassa käytössä luulisin :D
  haha, niijoo, no mulla ei yleensä edes vaatteet mene rikki niin ne kestää montamontavuotta :D

  VastaaPoista
 3. Glitterlakat on kyllä rakkautta ;D

  Heitin siuta muuten haasteella, löydät sen blogistani :)
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)