13. tammikuuta 2012

Niin kuka oli?

Halusin toissapäivänä pitkästä aikaa glitteriä kynsilleni.
Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa China Glazen Dorothy Who?ta.


Koostumukseltaan lakka muistuttaa paljon Skyscraperia. Dorothy Who? on kuitenkin paljon vaaleampi sininen.


En tiennyt miten koristella (pilata) nämä kynnet, joten päätin pitää yksivärisenä vain.


Toissapäivänä tein myös äidille kynnet. Äiti sanoi "Haluan sitä liilaa mikä sulla oli täs joku päivä". Hän tarkoitti sitä Beauty UKn lakkaa ja kyllähän se sopi :) Tein nimettömiin ja peukkuihin valkoiset kukat, joiden keskelle lilat strassit ("aion huomenna laittaa JUST tän värisen paidan") aws. Äidille on niin tärkeetä, että kynnet matsaavat vaatteisiin... Minä taas en yhtään välitä mätsäävätkö kynnet ja vaatteet haha :)


8 kommenttia:

 1. Ihana CG. Itse kuulun tuohon samaan kastiin äitisi kanssa, kynsien on sovittava asuun. Joka sitten johtaa usein uusien kynsilakkojen, ja vielä pahempaa uusien vaatteiden hankintaan, että kaikki mätsää :D

  VastaaPoista
 2. haha, no mutta sehän on sit hyvä syy käydä aina shoppailemassa! :D Juhlatilaisuuksiin yritän aina tehdä kynnet jotka sopivat mekkooni/asuuni :) Mutta tällee arkisin niin ei sillä ole niin väliä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo sininen lakka! Tai ainahan nuo hilelakat silmääni miellyttää.. :) Tuli muuten se Konadin vihreä lakka perille tänään, kiitosta vaan kaupoista! :)

  VastaaPoista
 4. Nina: Haha, totta, ainahan glitterlakat miellyttää silmää ;) Hyvä että tuli perille! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana toi Dorothy Who? Lakka <3

  VastaaPoista
 6. olen samaa mieltä kanssasi Niina :)

  VastaaPoista
 7. haha ihana äitis kommentti! Mulle oli kans joskus kun harvon meikkas, niin tärkeetä se, että kynnet ja vaatteet matsaa yhteen. Nykyään ei paljoa kiinnosta, et miten värit menee :D Ainut nyt jokku isot juhlat..

  VastaaPoista
 8. eerika: hahaha :D olin myös muutama vuosi sitten sellainen, jonka täytyi matsata kynnet, meikki ja vaatteet - mutta kuten sinä tälläkin hetkellä - nyt ei paljoo kiinnosta hahah

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)