11. tammikuuta 2012

Kynsilakkatarjonta Tallinnassa

Eli siis, niinkuin kerroin videossa aikaisemmin, kävin maanantaina päiväristeilyllä Tallinnassa. Noin 3 tuntia ehdimme olla maissa, ja pakko kyllä myöntää ettei se ole kovin pitkä aika...
Olin katsonut ennen matkaa paikkoja, jossa voi löytyä kynsilakkoja. Noh, ehdimme käydä vain kahdessa kauppakeskuksessa, joten kovin paljon erilaisia vinkkejä ei ole tarjolla. Mutta ehkä se tunnetuin ja suurin ostokeskus - Virukeskus - tuli tutuksi ja siitä sitten paljon asiaa tässä postauksessa!

Foorum-kauppakeskus on Virukeskusta vastapäätä. Päätimme piipahtaa siellä, koska olin kuullut että siellä myydään kynsilakkoja (reissu oli vähän kynsilakkapainotteinen hehe...). En kuitenkaan löytänyt sieltä yhtään kauppaa joka myisi kynsilakkoja... LUSH kauppa sieltä sitten löytyi, mutta mitään ei tarttunut mukaan, koska ihan liikaa valinnanvaraa ja pääni meni pyörälle haha. En tiedä oliko halvempaa kuin Suomessa, kai aika samanhintaisia kuin Suomessa.

No sitten Virukeskukseen. Ensimmäisestä (alimmasta) kerroksesta löytyi Konadkoju. Olen lukenut monesta paikkaa, että monet on ostanut siitä kojusta Konad laattoja ja lakkoja... Mutta kun katsoin niitä hintoja.. Ei kiitti! Laatat oli joku 7 € (!!) ja lakat myös sen verran. Sitä paitsi hirveän nyrpeän näköinen myyjä joka datas siinä... En ostanut siitä mitään. Mutta pakko myöntää, että valikoima oli tosimahtava! Siinä oli niiiiin monta eri laattaa ja niitä spesiaalilakkoja.. Harmittaa että hinnat oli niin korkeat, muuten olisin kyllä ostanut "muutaman" laatan.

Samassa kerroksessa sijaitsi myös kauppa nimeltään "Kaubamaja". Se oli minun p-a-r-a-t-i-i-s-i-n-i!!! Meinasin kuolla kun näin kaikki eri hyllyt eri merkeiltä ja kynsilakkoja ja meikkejä sinne tänne... Pyörin sinne ja tänne ja kokoajan meni joku ihana ständi ohi ja jouduin kävelee takasin ja olin ihan ymmälläni ja sinne hurahti puolitoista tuntia ja 40 €.
Kaubamajasta löytyi erimerkkisiä meikkejä, muun muassa Lancome, Maybelline, Dior, Rimmel, OPI, China Glaze, Essie, Sally Hansen jnejne.
Varsinkin China Glaze ja OPI hyllyn edessä meinasin pyörtyä. SE VALIKOIMA!!!!

China Glazen valikoima oli VAALTAVA! Oli uusimpia kokoelmia (esim metro ja Let it snow) ja oli myös paljon sellaisia lakkoja, joista en ollut koskaan ennen edes kuullut missään blogissa haha. Hienoja sävyjä!
OPI valikoima oli myös ihanan suuri. Siellä oli myös Nicole by OPI lakkoja. Meinasin ostaa myös yhden sellaisen lakan, mutta päädyin loppujen lopuksi China Glazen Dorothy Who'hon.
Sally Hansenin tarjonta oli kanssa oikein hyvä. Eri sävyisiä ja eri "kokoelmia", eli siis oli niitä Extreme Wear ja sitten se toinen... en nyt muista sen nimeä mutta joku "salon..." :DD Whatever!
Poikaystäväni löysi minulle pöydän joka oli täynnä ESSIE lakkoja!!
Kaupasta löytyi paljon muitakin merkkejä joita löytyy meiltä kotiSuomesta, eli Rimmeliä, GOSHia ja Maybellinea (muun muassa). Rimmel PRO lakat oli 5.30 (Suomessa jonkun 7€?) sekä ne... Last finishing (?)  olivat myös 5.30 (HUOM! Rimmel PRO lakat ovat isompia kuin Last finishingit, vaikka hinta on sama).

Kaupasta löytyi iso laari, jossa oli erisävyisiä cracklelakkoja. Luulen, että lakat olivat merkiltään Depend...
Muita minulle ennestään tuntemattomia lakkoja löytyi myös, mutta ne eivät herättäneet minussa suurta kiinnostusta, sillä olivat ihan perusvärejä joita minulta jo löytyy.

Sitten ne hinnat (jotkut hinnat ovat noin-hintoja, koska en muista niitä tarkalleen.

Näytän tässä minun kuittini todisteina haha

Eli kuten näkyy, China Glaze ovat 7.10 € kappale ja OPIt ovat 10.60 € kappale. Eiväthän nämä mitenkään edullisia ovat, mutta edullisempia kuin normihintaiset Suomessa. Ja Kaubamajan valikoima oli niin laaja ja hyvä, niin sieltä löytää varmasti sitä mitä etsiikin. Muppetsit olivat melkein kaikki loppu, mutta sehän on ymmärrettävää kun ovat aika himottua kamaa!

Essie lakat maksoivat 5€ kappale, mikä on mielestäni aika halpaa. Sally Hansenin Xtreme Wear maksoi 6.40 €. Harmikseni huomasin laivalla, että noita Xtreme Weareja myydään vähän päälle 4 eurolla.. Mutta laivalla ei ollut yhtä hyvä valikoima noita lakkoja eikä löytynyt sitä lakkaa jonka ostin Kaubamajasta.

Nicole by OPI lakat maksoivat 9.90 €. Myynnissä oli myös minilakkakokoelmia OPIlta; muun muassa Pirates of the Caribbean ja joku toinen, jonka nimeä en muista lol (kuinka moneskohan kerta sanon tässä postauksessa että en muista jotakin? Mitenni huono muisti..).

Myynnissä oli myös China Glazen crackle-lakkoja, niitä metallivärisiä. Myös China Glazen se yksi uusimmista kokoelmista, jossa on muun muassa Marry a Millionaire ja Twinkle lights ja niitä (EN MUISTA NIMEÄ:.......). Taisivat myös olla 7.10 € kappale.


MMmmmm tuli pitkä postaus, enkä muista sainko kaiken oleellisen mukaan tähän.. Jos teillä (esim Janella haha) on jotain kysymyksiä, niin kysytkää niin vastaan! :) Voin lisätä sitten tähän postaukseen jos jotain tärkeetä unohtui.

AINIIN! Laivaltahan ostin tuon Orlyn mattalakan. Tässä kuitti todisteeksi

Hyllyssä hinnaksi oli laitettu Orlylle 11.80 €. Mietin ja epäröin kauan lakka kädessä, kannattaako ostaa... Menin kuitenkin kassalle yli puolen tunnin pohdiskelun jälkeen ja lakan hinnaksi osoittautuikin 9.20€ :D Ei edes paha noin isolta purkilta ! (18 ml)

2 kommenttia:

 1. Huu minä haluan Tallinnaan! ostaisin ainakin China glazea ja OPI:a ja Essietä ja Sally hansenia jajaja :D Eiku se tipaton.. hehheh no sen jälkeen ;)
  Myönnän että saatoin hieman innostua tosta Lushista, meilläpäin sitä ei nimittäin ole. Sinne on pakko päästä!
  Essiet 5 e on todellakin halpaa, muistaakseni luin jostain, että ne tulevat maksamaan yli kympin Suomessa, kun tänne saapuvat. Toivottavsti en muista ihan väärin :D
  Hyvin kerroit kaikesta, mulle jäi vaan yksi kysymys: Oliko Kaubamajassa Orlyjä? Paljonko maksoi?

  VastaaPoista
 2. Itse en ainakaan nähnyt Orlyja Kaubamajassa... Oli kyllä niin iso kauppa, niin en ihmettele jos jäi jokin hylly näkemättä kun ei ollut loputtomasti aikaa haha :) Tuo Essien hinta on kyllä aika halpa mielestäni myös :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)