11. maaliskuuta 2018

Project Polish 2018

Tulen niiiiin katumaan tätä ideaa heti huomenna haha. Mutta pakko tehdä tälle asialle nyt jotain! Kokoajan kasvava kynsilakkakokoelma täytyy saada keinolla millä hyvänsä pienemmäksi. Kynsilakkoja on ihan mahdoton nykyään myydä, joten pakkohan ne on käyttää sitten itse loppuun.
Koska aloitan tämän haasteen hieman jälkijunassa valitsin ainoastaan 9 lakkaa projektiin mukaan. Eli noin yksi lakka saisi kulua loppuun per kuukausi. Kuulostaakohan edes realistiselta - en tiedä!


project polish 2018

Mukana on niin isoja kuin minipullojakin. Merkkasin kuviin lähtötilanteen ja teen sitten päivityksiä jos ja kun lakkoja loppuu tai huomaa merkittävän käyttöasteen muutoksen! Jännä nähdä mitä tästäkin tulee... Oh god, mihin olen laittanut itseni likoon haha.

1

Mavala Bangkok on ollut kokoelmassani melkein alkuajoilta lähtien. Sanoisin, että lakka on noin 4 tai 5 vuotta vanha. Toimii kuitenkin kuin unelma! Tykkään tästä lakasta todella paljon, ja uskon, että tästä ei ole kovin moneen käyttökertaan enää.
Maybelline Hot Salsa on UPEA korallinpunainen. Tämä on luottokesälakkani! Kuten huomaa, sitä on tullut käytettyä aika reippaasti. Kesällä tämä saa kyllä koristaa varpaankynsiäni ai että, tulispa kesä nyt vaan äkkiä!

2

Nämä kaksi Rimmelin lakkaa ostin heti kynsilakkoihin hurahdettuani. Eli vuonna 2011.. Näiden koostumus ei ole paksuunut merkittävästi, joten näitä pystyy käyttämään ihan hyvin vielä. Nämä olivat niitä ihania tuoksulakkoja, jotka olivat vuonna 2011 super POP. Tuoksu on ofc haihtunut jo vuosia sitten. Nämä ovat ihanan värisiä eikä minulla ole vastaavanlaisia sävyjä kokoelmassani. Lakat ovat nimeltään siis Lemon Drop ja Sky High.

3

Pari täysinäistä OPIn minilakkaa ajattelin laittaa sekaan myös. Nämä sen takia, että nämä lakat eivät ole lemppareitani ja jotta saisin nämä pois kokoelmastani asap. Nämä ovat koostumukseltaan hyvin liruja ja vaativat kumpikin vähintään 3 kerrosta kivan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kyseessä on New Orleans -kokoelmasta lakat Got Myself into a Jam-Balaya ja Show Us Your Tips!


4

Lopuksi jotain muuta kuin värilakkoja. Collistar nr 27 sopii hyvin esim ranskalaisen manikyyrin aluslakaksi. Tämän sain vuonna 2011 isoäidiltäni ja en tiedä miten kauan hän oli ehtinyt omistaa tämän ennen kuin antoi lakan minulle. Lakan koostumus on kuitenkin moitteeton, joten koitetaanpas saada se nyt vihdoin ja viimein käytettyä loppuun.
China Glazen Fairy Dust on myös aika monta vuotta vanha lakka kokoelmassani. Tämä on ihana! Jossain vaiheessa minulla oli sellainen vaihe kuin "Fairy Dust the Shit out of 'em". JOKAIKINEN kerta piti kuorruttaa kynnet holotopperilla. Nyt en ole pitkään aikaan käyttänyt tätä ja olin ihan unohtanut koko lakan!
Wet n' wild on myös vanha lakka kokoelmassani, tämä on ihana glitterpommi. Lakan nimi on Party of Five Glitters. Lakka ei ole vielä paksuuntunut, mutta glitterlakoilla on taipumus paksuuntua hieman herkemmin kuin tavallisella värilakalla. Tämän valitsin mukaan projektiin sillä ajatuksella, että tällä pystyy koristelemaan eri lailla ja saada tällä tavoin variaatioita koristeluihin.

Noniin, miltä tämä projekti vaikuttaa? Uhka vai mahdollisuus? Joskus lupasin itselleni, että EN ryhdy moiseen projektiin, koska tiedän että otan kaameet paineet tästä haha. Ja tässä sitä ollaan... Tuntuu kuitenkin hölmöltä myydä puoltyhjiä, 5 vuotta vanhoja lakkoja, joten haluan nyt vaan käyttää nämä pois alta :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun siekin lähdit tähän mukaan. Tätä on kyllä mukava itsekin toteuttaa ja oikeasti saada lakkapulloja tyhjäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä joskus vannoin, että mua ei tähän projektiin saa mukaan haha. But here we are... :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)