7. maaliskuuta 2018

Bette Box Maaliskuu

Olen viimeksi tilannut Betteboxia (tai siis silloin se oli vielä nimeltään Livbox) helmikuussa 2014. 4 vuoden tauko! Mutta nyt... Nyt minulla oli sellainen olo, että tarvitsen jännitystä elämääni ja mikäs sen parempi asia kuin odotella joka kuukausi yllätysboksia haha.
Esittelen tuotteet paremmuusjärjestyksessä, eli lempparituote ensin ja pettymys vikana. Ai ristus, pettymyksestä puheen ollen... Vika tuote oli kyllä NIIN pettymys, että ihan naurahdin kun avasin boksin...

bettebox maaliskuu 2018

Pakollinen laatikkokuva, ettei kukaan spoilaannu vasten tahtoaan !

Ekana lempparituotteeni... This is a good one!

nivea cellular anti-age serum

Täysikokoinen Nivea cellular anti-age volume filling pearls kasvoseerumi! Tätä olen katsellut kaupoissa sillä silmällä, mutta en ole raaskinut ostaa. Ja nyt sain sen! Tämä kattaa yksinään jo koko boxin arvon, olen todella tyytyväinen.


ziaja olive

Olen aikaisemmin kokeillut Ziajan vuohenmaitokasvovoiteita, ja olen tykännyt niistä . Nyt laatikosta paljastui Ziajan natural olive cream kasvorasva. Tässä on kevyt koostumus, ja sopii kuivalle ja normaalille iholle. Testaan innolla!

lumene lähde micellar water

En ole aikaisemmin ollut mikään misellivesien ylin ystävä. Tykkään pestä meikkini puhdistusöljyllä ja käyttää kaksoispuhdistukseen myös esim puhdistusgeeliä. Mutta misellivesi on hyvä vaihtoehto mukaan reissuun jne. Ihan mieluinen tuote, tulee käytettyä kyllä loppuun.

manna kadar mascara

Ripsareitahan aina tarvitsee. Manna Kadar HD mascara lupaa tuuheuttaa ja pidentää ripsiä - antaen kuulemma HD-efektin. Uuu! Tämä pääsee ensi kuussa testiin, toivottavasti tämä on oikeasti hyvä.

sb12

Tässä kuussa mukana tuli kaksi bonustuotetta, joista ensimmäinen on tämä SB12 suuvesi. Olen pohtinut pitkään, että pitäisi ostaa lisää suuvettä - mutta en ole ikinä saanut aikaiseksi toteuttaa suunnitelmani. Noh, nyt tuli kuin tilauksesta tämä suuvesi! Eli oikeastaan olen aika innoissani tästä tuotteesta haha.

floradix

Toisena bonustuotteena tuli Floradix Kräuterblut-saft, sisältää rautaa ja vitamiineja. Tämä vähän jännittää, jos tämä on kauhean makuista nii lentää purjo! Ohjeissa lukee, että 10 ml aamuin illoin 30 min ennen ruokailua. Tässä näytteessä on 10 ml, eli saan puolikkaan päivän annoksesta tästä hmm.. Noh, kai pointti tässä näytteessä on se, että saa tietää minkä makuinen tämä on. Tätä odotan kyllä jännityksellä.. tai kauhunsekaisilla fiiliksillä ehkä...

natusan baby oil

Ja sitten se kauhea pettymys... Natusan baby oil. Siis... BABY OIL?! Tätä olen käyttänyt poikani ihoa rasvatessa, mutta ei minulle tulisi mieleenkään käyttää tätä itse. Joo, varmasti tosi hyvä tuote kuivalle iholle blaablaa, mutta tämän arvo on 3.20 €, ja sitä saa jokaisesta kaupasta. Minä EN halua tällaista boksista,jossa pitäisi olla kosmetiikkaa tai muita jänniä ihonhoitotuotteita. Jopa suuvesi oli kivempi kuin tämä. Juuh, poikani saa käyttää tämän...


Noh, mitäs mieltä olitte kuukauden boxista? Näin 4 vuoden tauon jälkeen oli ihan kiva taas vaihteeksi availla boxia ja jännätä mitä sieltä paljastuu. Repäisin heti 6kk tilauksella, ja katsotaan puolen vuoden jälkeen mitkä fiilikset on sitten - pääseekö boxi enää jatkoon vai ei. Tämä boxi oli ihan lupaava alku kyllä!

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)