3. maaliskuuta 2018

Helmikuun loppuneet

Helmikuu suorastaan suhahti ohi. Se meni tosi nopeasti! Sen huomaa myös loppuneiden tuotteiden määrässä ... 5 tuotetta loppui hahah, aivan surkea suoritus!

2

OPI RapiDry pikakuivattaja: Niinkuin kuvasta näkyy, tässä on puolet vielä jäljellä. Valitettavasti tämä ei ole enää käyttökelpoinen, koska lakka alkoi kuplimaan. Pilasi hienotkin lakkaukset, kiva ... Tämä ehti olla vuoden käytössä ennenkuin alkoi kuplimaan. Vähän harmittaa heittää näin paljon tavaraa pois, mutta tosiaan, ei kuplivaa lakkaa voi käyttää. Muuten tämä oli ihan hyvä lakka. Kuivui nopeasti. Ei antanut superhienoa kiiltoa. Markkinoilta löytyy parempiakin pikakuivattajia, joten en usko hankkivani tätä toiste.
Vichy Idélia päivävoide: Ties kuinka mones Vichyn naamarasva käytetty loppuun, näitä tulee käytettyä aina uudestaan ja uudestaan. Tykkään tuoksusta. Tämä on aika rasvainen, eli en käyttäisi kesällä juuri tätä vaaleanpunaista versiota.

1

L'Occitane Shea Shower Cream: Tämä tuli L'Occitanen joulukalenterista '16. Tämä on hyvä talven kuivattamalle iholleni, oli todella hellävarainen eikä kuivattanut ihoani entisestään. Miinusta annan hajusta, vähän tunkkaisen hajuinen. Hajun takia en ostaisi uudestaan.
Dermosil arganöljyhiusnaamio: tästä riitti pitkiin hiuksiini 3 käyttökertaan. Ihana tuoksu! Yleensä en tykkää käyttää hiusnaamioita, koska ne tekevät hiuksistani superlähmäiset ja littanat yäk. Tämä Dermosilin hiusnaamio teki hiuksista pehmeät ilman, että hiuksista tuli lähmäiset ja littanat. Tykkäsin yllättävän paljon tästää. En kuitenkaan ostaisi tätä täysikokoisena, koska en jaksa käyttää hiusnaamioita.
Dermosil Saunanaamio: tätä tuotetta olen suositellut KAIKILLE! Tämä on aivan supermegahyvä tuote! Saunan jälkeen kasvojen iho on niiiin puhdas, pehmeä ja heleä. Tuntuu, että seuraavana päivänä meikkipohja suorastaan itsestään levittyy nätisti naamalle. Tämä tuote sisältää pieniä, kuorivia ainesosia. Ensin naamio levitetään kasvoille ja mennään saunaan nauttimaan. Noin 5-10 minuutin päästä alan hieromaan (=kuorimaan) kasvojen ihoani saunanlaudeilla istuessani. Sen jälkeen suihkuun pesulle ja sitten toki vielä täytyy muistaa kosteuttaa iho hyvin. Mutta ai että, naama tykkää! Uusi puteli on jo käytössä, toivottavasti tämä ei poistu Dermosilin valikoimasta koskaan.

Maaliskuussa tavoitteenani on vähintään 10 loppunutta tuotetta, koska tällä hetkellä minulla on aika monta suht lopussa olevaa tuotetta. Tehokäyttöön vaan!
Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai sellaisia tuotteita, mitä haluaisit kokeilla?

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)