9. syyskuuta 2017

tb kesä

Vielä yhdet kynnet kesältä, sitten siirrytään lopullisesti syyskynsiin. Toki, nämä siniset sudenkorentokynnet sopisivat syksyyn, why not.

2

Alicehan löytyi viime postauksessa top 5 -kynsilakoista, ja se olikin inspiraationa näihin kynsiin. Onhan se vaan superupea. Olen huomannut, että kynsifoorumeilla (siis FB-ryhmä, Insta, muiden blogit yms) henkilöt kirjoittavat, että eivät ole vielä hankkineet Alicea mutta kuvia nähtyään ovat tulleet hieman toisiin ajatuksiin; pitäisikö se sittenkin ostaa. Alice oli itselleni sellainen lakka, että heti nähtyäny pullokuvat - ostin sen. Ja edelleen yksi lempparilakkojani.

1

Totean sen vielä kerran... Mutta tarvitsen asap lisää tekstuurilakkoja. Käytän samoja aksenttikynsi/tekstuurilakkoja over and over again. Tämäkin kombo on ollut kynsilläni öööh ainakin 3 kertaa.

picture polish alice

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Kävin tänään poikani (2,5v) kanssa ensimmäistä kertaa HopLopissa. Olen ihan poikki :'D Päästiin autolle ja poikani silmät suorastaan pyörivät päässä kun hän oli niin väsynyt hahaha. Oli kivaa, mutta kynnet kärsivät ihan hirveesti siellä! Konttasin, pompin ja kiipeilin siellä poikani kanssa kun hän on liian pieni kulkemaan radoilla yksin. Oltiin molemmat yhtä hikisiä kaiken touhumisen jälkeen.

6 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)