24. syyskuuta 2017

Syksyn ruskeat sävyt

Kokoelmassani on aika paljon erisävyisiä ruskeita lakkoja. Käytän niitä ainoastaan syksyisin, en oikein osaa käyttää sen sävyisiä lakkoja muina vuodenaikoina. Syksyhän on harmittavan lyhyt, joten en ehdi käyttämään kovin montaa kertaa näitä ruskeita lakkojani....

china glaze ingrid lug your designer baggage

Vasemmalla on yksi ensimmäisiä China Glaze -lakkojani: Ingrid. Kyseisessä lakassa on kultaista shimmeriä. Lakka on hyvälaatuinen, peittää täydellisesti kahdella kerroksella.
Viereinen lakka on Lug your Designer Baggage. Tästä haaveilin kauan, kunnes viime syksynä sen lopulta ostin itselleni. Tällähän ei ole sitten tänä vuonna vielä tullut lakattua, mutta pääsipähän nyt vihdoin ja viimein taas kynsille. Kaunis lakka, joka sisältää hieman isompia kultaisia hiutaleita. Ei glittereitä, vaan enemmänkin "flakies"-tyyppisiä kultaisia hiutaleita.


ruskeeta

Yritin maalailla jotain hienoja lehtiä, mutta nääh - ei ihan onnistunut. Kuvissa ei kyllä lakat pääse loistamaan, oli todella vaikeaa saada kuvattua oikeat sävyt ja vielä niin, että shimmerit ja glitterit näkyisivät.

4 kommenttia:

 1. Tykkään itse tosi paljon ruskeista lakoista näin syksyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös, ruskeat lakat ovat paras asia syksyssä haha :)

   Poista
 2. Mulla oli tuo Chinan flakies-lakka, mutta annoin sen pois, kun ei vaan tuu käytettyä ruskeaa. Kivan uniikki se kuitenkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, ei sitä oikein muutoin tuu käytettyä kuin syksyllä... Minua ei ainakaan oikein inspiroi käyttää ruskeita lakkoja muina vuodenaikoina hmm :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)