13. syyskuuta 2017

Dermosil-tilaus

Pakko sanoa, että on paljon kivempaa tehdä Dermosil-tilauksia isommassa porukassa. Minulla oli aika hiljainen Dermosil-kausi tuossa alkuvuodesta ennen kuin aloitin työt huhtikuussa. Ei oikein innostanut tilata tuotteita.
Mutta nyt kun työkaverini ovat erittäin innoissaan kun uusi Dermosil-kuvasto saapuu, olen minäkin taas innoissani kokeilemassa uusia tuotteita. Tehtiin viime viikolla kimppatilaus työkavereideni kanssa ja itselleni ostin neljä seuraavaa tuotetta.

20170912_190037

Ei ole kovin pitkä aika sitten kun Dermosil lanseerasi omat seeruminsa. Olisiko ollut alkuvuodesta? Noh, nyt vasta sain aikaiseksi tilata itselleni seerumin. Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla kemiallista kuorintaa, jota laitetaan yötä vasten (Exfoliating night serum). Voiko tätä käyttää joka ilta? Kokeilin tätä tänään ensimmäistä kertaa, en osaa vielä sanoa toimiiko vai ei. Tämä ei tuoksunut yhtään millekään, ehkä ihan positiivinen juttu.
Töissä minulla täytyy olla käytössä käsivoide, joka kosteuttaa hyvin  - mutta joka imeytyy sekunnissa. Vaikea tehdä toimistotyötä tahmaisilla sormilla eikö. Ostin tämän uutuustuotteen, Kaura-käsivoide. En vielä tiedä imeytyy se tarpeeksi nopeasti, mutta tuoksu oli superihana.

20170912_185952

Minulla ei ole hetkeen ollut käytössä hoitoainetta hiuksille, joten ajattelin sellaisenkin tilata pitkästä aikaa. Kerran tuli Nature-sarjan shampootesteri, ja muistelin sen tuoksuvan hyvälle. Sillä perusteella tilasin hoitoaineen samasta sarjasta. Shampoo oli aikoinaan aika huono (teki pahat takut tukkaan). Hoitoainetta olen ehtinyt kerran kokeilemaan. Tässä on ihana tuoksu, mutta se ei kyllä hiuksista silkinpehmeitä tee.
Arganöljyshampoo on entuudestaan erittäin tuttu kaveri. Pienen tauon jälkeen halusin taas käyttää tätä. Tässä on ihana tuoksu ja tekee hiuksista todella pehmeät.

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? Käytättekö paljon Dermosilin tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Etenkin tuota kaurakäsivoidetta oon katsellut itsekin sillä silmällä, että pitäisi tilata kokeiluun :) Kerro hei ihmeessä sit, et millanen se oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaurakäsivoide iski kyllä heti omaan silmääni kun selasin uusinta asiakaslehteä. Pakkohan sitä oli tilata kokeilumielessä! Oon tykännyt, hyvä koostumus (ei liian ohut, mutta ei liian paksukaan). Imeytyy suht nopeasti, en kuitenkaan pysty käyttämään tätä töissä koska ei imeydy sekunnissa haha. Ja tuoksu on superraikas, ei yhtään tunkkainen :)

   Poista
 2. Mulla on toi kuoriva yöseerumi. Olen käyttänyt joka ilta, eikä siitä ole ollut haittaa mun herkälle iholle. Että ei mittän superjytyä kamaa. Tykkään siitä kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää! Joitakin kuorivia yöseerumeitahan ei saa käyttää joka ilta, koska sisältävät oikeasti jotain happoa :O Tämä Dermosilin seerumi tuntuu kuitenkin olevan aika mieto, joten käytän sitä noin jokatoinen ilta, ja jokatoinen ilta tavallista seerumia yövoiteen alle :) on toiminut ainakin minulla hyvin!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)