24. elokuuta 2016

Vieläkö kesäkynsiä?

No vielä yhet. I promise. Vaan nämä.

v k 2

Vielä on kesää jälj... no ei, en ole ihan noin klisheeeee!!

v k 3

Syksy tulee kyllä aina niin puun takaa. Yhtenä aamuna vaan huomaa kun on ulkona, että hitto, täällä on tyypillinen syystuuli. Sen huomaa heti tuulesta ja jotenkin tuoksusta: syksy on täällä. Niin kävi kuun puolessa välissä kun yksi aamu kävelin autolta työpaikalle. Oli ihan selkee syystuuli, sellainen raaka ja kylmä. Hurrhhh.

v k 1

Käytettyjä lakkoja: OPI I Eat Mainely Lobster, OPI Need Sunglasses?, a-england She Walks In Beauty.

6 kommenttia:

 1. OPI:n keltainen on tosi jänskän sävyinen, jotenkin tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on erittäin keltainen :D Ehkä muistuttaa vähän PP Sunfloweria miinus holohippuset :) on kaunis keltainen, vähän huonosti peittää. Ois pitänyt laittaa valkoinen lakka alle eka :)

   Poista
 2. Vielä voi ehdottomasti tehdä kesäkynsiä, piristää vain kelien viiletessä. :)
  Mäkin olen huomannut syksyn tuntua ilmassa, tänä vuonna se on tullut aiemmin kuin esimerkiksi viime vuonna.. Vähän haikeaa minusta, mutta pitää koittaa fiilistellä sitten syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään syksystä, se on sellainen ihana vuodenaika, jolloin ei ole liian kylmä (vrt. talvi...) mutta ei liian kuuma. Sataa paljon, joten voi hyvällä omatunnolla makoilla sisällä sohvalla :) Teenjuontikausi alkaa mulla myös syksyllä taas, koska kesällä en pysty mitään noin kuumaa juomaa juoda!

   Poista
 3. Syksy se on kyllä todella inhottava yllättäjä :( Mä huomasin sen viime tiistaina kun kävin parvekkeella aamulla viiden jälkeen herättyäni töitä varten. Hirveä syksyinen kylmyys ja kosteus iski luihin asti, hrh!

  Mutta kynnet on vallan kauniit, ja kyllä mä vielä mielelläni kesäkynsiä katselisin <3 Ainakin voi vielä vähän haaveilla kesästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä toisaalta sellainen, että jos huomaan että on syksy, niin hyväksyn erittäin nopeasti asian ja siirryn syysfiilistelyyn äkkiä! En malta odottaa että pääsen käyttämään kaikkia upeita ruskeita lakkojani ja viime vuoden Essie syys (vai oliko talvikokoelman...)kokoelman lakkoja :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)