2. elokuuta 2016

Uudet piCture pOlishit

Jäikö keneltäkään huomaamatta PPn 6 uutta kynsilakkasävyä? Oli kyllä melkoinen jännäshow, kun odottelin lakka lakalta mitä sieltä oikein paljastuu! Sunnuntai-iltana uudet PPt tulivat heti myyntiin CesarsShopille, joten nopeana lintuna nappasin 3 matoa. Tai siis, lakkaa.

new PPs

Kokoelma, joka julkaistiin ennen näitä, ei oikein silleen napannut. Ekat swatchit sunflowerista olivat ihan kivoja ja sama salt water. Mutta en kuitenkaan lämmennyt 100%, joten jäivät hankkimatta. Mutta toisin kävi nyt tämän uuden kokoelman kanssa, koska nämä 3 lakkaa iski kuin päin pläsiä! Oli vaan ihan pakko saada - hinnalla millä hyvänsä (ja hintahan on 15.50€ CesarsShopista).

PP alice

Alice antaa minulle ehkä enemmän talvifiilistä kuin kesäfiilistä - jostain syystä... Mutta johan se talvi kolkuttelee kohtapuolin ovea taas hah!

PP orchid

Orchid.... tarviiko minun enempää edes sanoa? Lempparivärini. Ei ole lähellekään dupe allurelle, joten nou worries.

PP summer

Kynsiharrastajien Facebook-sivua seuratessani huomasin, että moni oli pettyneitä tähän summer-lakkaan. TÄH?! Täähän on aivan mahtava! Tässä on samanlainen koostumus kuin ornatessa, eli seassa on pientä holohippua sekä isompia glittereitä.

Joko tilasit itsellesi uusia PP-lakkoja? Mitkä olivat lemppareitasi tästä kokoelmasta?

4 kommenttia:

 1. Hauskaa että säkin löysit omat lempparit tästä julkaisusta, jos edelliset PP:t eivät tarpeeksi innostaneet. Mulla lähti tilaukseen ehdoton suosikki Orchid sekä yllättävä ihastus Holo Sphere vaikka yleensä tummat sävyt jäävät tilaamatta, mutta jokin siinä tällä kertaa kiinnosti. Alice jäi myös hieman kiinnostelemaan...
  Mä olin yksi niistä, joille Summer oli pienoinen pettymys. Ehkä siksi kun sitä oli niin odottanut tulevaksi taannoin ja miettinyt että se voisi olla jokin pastellisen raikas keltainen tai vihreä väri, mutta että tällainen leuto korallinen väri... Ja vieläpä kun Picture Polishin Paris näyttää mun silmään vähän samalta värin puolesta ja testasin sitä vastikään eikä tuntunut hyvältä omilla kynsillä. Mutta löytyy Summerille varmasti omatkin faninsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minä taas en ollut ehtinyt ollenkaan odottaa minkälainen väri sieltä tulee, toisin sanoen, pessimisti ei pety xD
   Holo sphere ei kyllä ollenkaan napannut hmh... ehkä VÄHÄN liian tumma tälleen kesäaikaan haha

   Poista
 2. Jotenkin toi Alice on tosi nätti, jännä sininen. Mäkin kieltämättä katsoin tota kesälakkaa, että se on vähän "outo", mutta sitten aloin miettimään, että näyttäähän se makeelta, kun auingonsäteet osuu noihin glittereihin. Pohjasävy on vielä aika uniikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis alice on kyllä tosi uniikki! en malta odottaa että saan sen kynsille asti, ei tarvitse vaan ihailla kaunista pulloa haha.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)