16. elokuuta 2016

Kynnet kaverin häihin

6.8 olin kaverini häissä. Ihanat häät, taisin itkeä ainakin 5 kertaa - oli niin romantista!

hennan hääkynnet 2

Värikoodini oli mintunvihreä ja lila. Olin äitienpäivälahjaksi ostanut saanut mintunvihreän luomivärin, ja silloin jo päätin että tämä on Se Luomiväri, jota käytän ystäväni häissä haha.

NYX Mermaid eyeshadow

Siinähän oli sitten kiva haaste viikkoa ennen häitä: löydä mintunvihreä mekko. Noh, suuntasin nokkani kohti Helsinkiä ja operaatio alkoi. Kävin läpi Mangon, Vero Modan, Vilan, Zaran - ei löytynyt mitään. Siis noissa kaupoissa ei ollut myynnissä edes juhlamekkoja? Tai edes mekkoja ylipäätään? Tajusin, että edellisestä kunnon vaateshoppailureissusta on monta vuotta - en edes muista minkälaista tarjontaa vaatekaupoissa on xD Noh, tuttu ja turvallinen Halonen sitten tarjosi erittäin halpaan hintaan juuri täydellisen mekon:

mekko

Luomilla oli tuota NYXin kaunista luomiväriä ja violettia luomiväriä sitten ulkoreunassa. Kaulakoru oli lila ja samoin varpaankynnet oli lakattu violetiksi. Sormienkynsillä oli sekoitus lilaa ja mintunvihreetä. Mielestäni aika hyvin osasin yhdistää nämä kaksi väriä sillee tasapainoisesti haha.

hennan hääkynnet 1

En ollutkaan moneen vuoteen käynyt häissä. Ja nämä olivat ekat kaverien häät. Aikaisemmin olen käynyt ainoastaan sukulaisten häissä. Oli kyllä ihanat suomi-amerikkalaishäät, tai siis niinkuin morsian sanoi: suomalaisten tapa viettää häitä on se ainoa oikea tapa! 

2 kommenttia:

  1. djiiis va du e vacker! o turkost passar dig så himla bra!
    svar: tack! lila e åxå en av mina favoritfärger (bland turkos, orange, kornblå m.m.) och jag tror nog det kommer vara krävande att hålla färgen kvar! Jag använder såna där färgmasker, med dem håller färgen något bättre och de håller några tvättar! nu kom jag plötsligt ihåg att jag glömde att avbeställa livbox för nästa månad, man skulle ju göra det innan 15.8! Jag skulle hellre sätta de pengarna på färghårmasker... buuhuu..

    Måste ennu passa på att fråga, hur ser min nya bloggdesign ut enligt dig? Jag är ltie osäker på den.. den e ju stilren men blir själv lite förvirrad av den. hur upplever man den som läsare? Förstår man att där längst till höger i balken får man upp etiketter, arkiv o info?

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)