20. toukokuuta 2016

Lempparikynsilakat kesäksi

Tykkään selata kynsilakkakokoelmaani ja etsiä kivoja tärppejä tiettyä vuodenaikaa varten. Olen tehnyt näin muun muassa syksyisistä kynsilakoistani.
Viime aikoina on ollut yllättävän kiva, kesäinen sää - aurinko paistaa ja vettä sataa.

kesälakat 1

Aloitetaan heti näin räväkällä meiningillä. Neonlakat ne vaan kesään kuuluu. Sun worshipper on niiin mahtava neonoranssi. Yritin tutkia arkistosta olenko käyttänyt tätä, mutta muistikuvani on kyllä että olen käyttänyt, mutta en taltioinut blogiini asti kuvilla. Höh. Keskellä on Yellow Polka Dot Bikini, joka ei kuvissa pääse oikeuksiinsa. Mutta se on ihan sellaisen keltaisen yliviivaustussin värinen! Grass is lime greener oli pari vuotta sitten kovasti pinnalla. Osa harrastajista sanoi, että kyseinen lakka on koostumukseltaan aivan kauhea. Minun mielestäni lakka oli hieman vaikeampi työstää, mutta ei mitenkään ylitsepääsemättömän hankala. Ja väri korvaa koostumuksen puutteen ;D

kesälakat 2

Sekalaista seurakuntaa. Vuonna 2013 rakastuin Orly Melodious Utopiaan - se oli vaan pakko hankkia. Said and done. Lakassa on kaunis lila/pinkki/jotain muita shimmersävyjä. Muistaakseni lakka on koostumukseltaan hieman huonompi laatuinen. Essie Turquoise and caicos on crememinttu. Joku Essien uusimmista kokoelmista (en pysy enää uusien kokoelmien perässä kun niitä julkaistaan kokoajan!) oli samansävyinen minttu, mutta jossa oli upea shimmer. Se eeeehkä täytyy jossain vaiheessa vielä ostaa... ButterLondonin Trout Prout on söpö! Se sopii äärettömän hyvin rusketuksen kanssa yhteen. Koostumukseltaan hyvä ja laadukas.

kesälakat 3

Kesään kuuluu keltaiset kynsilakat, ja kokoelmastani löytyy yllättävän paljon keltaisia lakkoja... Hmm... Kuitenkin, OPI Need Sunglasses? on pirteä lakka, en valitettavasti muista koostumusta tai muita detaljeja. Merellisiä tunnelmia luo Can't Find My Czechbook, joka on creme. Hyvä koostumus, ei mitään moittimista. Viimeinen lakka näyttää kuvassa harmaalta, mutta on vaaleanhaaleanvihreä, Thanks a WindMillion.

kesälakat 4

Oooh, vasemmalla on yksi ikilemppareistani: I Eat Mainely Lobster! Ihana korallinpunainen, jossa on pari eriväristä shimmerhohdetta. Imartelee päivettynyttä ihoa. Oikealla on lakka, joka ei ihan vastaa lempparisävyjäni yleensä: Shorts Story. Pinkki tai muut punaiset värit eivät kovin usein päädy kynsilleni, mutta tässä lakassa on jotain erikoista. Nätti!

kesälakat 5

Yritin vangita kuvaan shimmerin!

kesälakat 6

Eihän listasta voi uupua tekstuurilakkoja. Rehellisesti sanottuna, olin ihan unohtanut, että omistan nämä Brazil Beach Sandies-kokoelman minilakat! Samba-dy Loves Purple on lempparini, yllätys yllätys, koska se on lila. I'm Brazil Nuts Over You on ihan kiva, ei mikään lemppari suoraan. What's a Little Rain Forest? on kiva sininen tekstuuri, se sopisi hyvin yhteen tsekkikirjan kanssa. You're So Flippy Floppy on aivan ihana. Muutamaa kesäistä OPI-kynsilakkaani olen käyttänyt tässä lakkauksessa kivasti yhdistettynä.

Siinä minun lempparikesälakkani olivat - mitkä ovat sinun luottolakat kesäisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)