8. toukokuuta 2016

Äitienpäivälahja

Vietin lauantain poikani ja vanhempieni+pikkuveljen kanssa Tuurissa. Järkytyksekseni (positiivinen sellainen!) siellä myytiin NYXiä! Mies oli aamulla kehottanut minua kattelee Tuurista äitienpäivälahjaa ja NYXin ständin nähdessäni, tiesin heti mitä halusin äitienpäivälahjaksi ;)
Vietän toista äitienpäivääni, joten poikani on hiiiiiiiieman liian pieni päättääkseen mitä äitille antaisi, joten hän antaa valtuudet äidille valita mieluinen lahja :D Jess!

Noh, mitäs kaikkea kivaa valitsin sitten? Piti ihan kaksi kertaa käydä ständillä katsomassa tarkasti kaikki tuotteet läpi. Olisinpa tiennyt etukäteen, että siellä on NYXiä niin olisin tehnyt taustatutkimusta ennen lähtöä ja kirjoittanut valmiin ostoslistan! Noh, onneksi jos nyt jäi jotain hampaankoloon mietityttään niin eihän tonne aja kuin tunnin ja voi sitten kipaista hakemassa puuttuvat tuotteet!

nyx jumbo pencils

Minulla on entuudestaan yksi NYXin jumbo pencil, ja se on valkoinen ja nimeltään Milk. Käytän sitä luomivärinpohjustustuotteena ja toimii loistavasti siihen tarkoitukseen! Halusin lisää Jumbo pencilsejä, joten valitsin näin alustavasti shimmerisen violetin ja shimmerisen ruskean.

nyx1

Tarvitsin uuden peitevärin, koska omistamani essencen on ihan surkea. Olen monen vuoden ajan käyttänyt Maybelline Fit Me:n peiteväriä, mutta nyt ajattelin kokeilla taas jotain uutta (vaikka essencen hutiostos harmitti!). Olen tähän asti käyttänyt ainoastaan puuterisia korostus- ja varjostustuotteita, joten kiinnosti kokeilla näitä voidemaisia tuotteita. Olen sumplinut NYXin ja Isadoran voidemaisten varjostus+korostustuotteiden kesken ja nyt päätin ottaa kokeiluun tämän NYXin näin alkajaisiksi.
Lisäksi olen maailman huonoin käyttämään huulituotteita, varsinkin huomiota herättäviä sellaisia. Haluaisin kuitenkin olla rohkeampi huulituotteiden käyttäjä, eikä aina vaan käyttää väritöntä huulirasvaa! Lip Lingerie kuulosti hyvältä valinnalta, koska kuivuu mataksi ja sellaisesta tuotteesta minulla ei ole entuudestaan kokemusta. Kokeilin sitä jo lauantai-iltana ja oli kyllä aika jännä väri ja koostumus!

nyx eyeshadows

Ahhh, luomivärejä... En muista koska viimeksi olisin ostanut yksittäisiä luomivärejä! Jotenkin tulee aina ostettua vaan paletteja... Noh, nyt siihenkin tuli sitten muutos. Mermaid on aivan todella upea turkoosivihreä luomiväri ja kimaltelee aivan uskomattomasti. Tätä on pakko uskaltaa käyttää kesällä - ehkä kaverini kesähäissä elokuussa! Jos löytyisi samaa sävyä oleva juhlamekko = perfect match.
Ultraviolet nyt tarttui upean värinsä takia mukaan. Ja mätsäämään sitä violettia jumbo penciliä... Ultraviolet on matta ja niin on myös Lace. Ja mattaisuuden takia otin molemmat, koska haluan yhdistää ne samassa silmämeikissä ja tehdä sellaisen supermatan kokonaislookin. Can't wait to try these!

Jos oikein innostun, saatan ottaa kuvia meikkaussessioiden lopputuloksista - kääk! En lupaa mitään :D

4 kommenttia:

 1. ehdottomasti kuvia lookeista mitä saat noilla aikaiseksi! Nyxin tuotteet kiinnostaa kovasti (mm. koska iso osa niistä on vegaanisia ja jopa aika edullisia!) mutta en omista vielä yhtään - ne pari kertaa kun oon käynyt Sokoksella hypistelemässä, on siellä ollut niin paljon muutakin porukkaa ettei se oikein onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkasin tänään sitten uusilla tuotteilla mutta miten ihmeessä kauneusbloggaajat saavat niin hyviä kuvia meikeistään?!! Siis ei mun kuvista erota ees eri värejä :( lisäksi mun iho näyttää ihan kauheelta kuvissa jotka otin tänään :o mun täytyy vähän etsiä infoa että miten otetaan hyviä meikkikuvia :D kokeilemani mukaan tänään luomivärit olivat superhyviä, pigmenttisiä ja levittyi hyvin. Wonderstock oli aika jännä tuote. Jumbo pencilejä suosittelen ehdottomasti kokeileen :)

   Poista
 2. Oi, toi Mermaid näyttää nätiltä! Hyvää äitienpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kesällä ihan huviks vaan tehtävä joku merenneito-meikki käyttäen tota mermaidia! Kiitos tuhannesti ♡♡

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)