18. toukokuuta 2016

Bloggaajien vippi-ilta Kultajousi Citykäytävässä

Viime lauantaina oli yksi parhaimmista päivistä ikinä. Oli niiiiiiiin kiva ilta! Sain kutsun bloggaajien vippi-iltaan Helsingin Citykäytävässä. Hyvä ystäväni Suvi työskentelee myymäläpäällikkönä siellä ja sain ottaa mukaan yhden kaverin tilaisuuteen.
Kultajousi on melko tunnettu suomalaisten keskuudessa ymmärtääkseni, joten yritystä ei varmastikaan tarvitse sen enempää esitellä. Olen kylläkin sitä mieltä, että Kultajousi on onnistunut erittäin hyvin tuotevalikoimassaan ja seuraa skarppina mitä muita trendejä on maailmalla ja tuo trendit omalla tavallaan valikoimiinsa. Esimerkkinä mainitakseni värit, esimerkiksi tällä hetkellä oleva hempeä roosa ja muut vaaleat värit, tulivat hyvin esille ihan jopa timanttikoruissa timanttien väreissä!

Hyvä ilta alkaa tottakai hyvillä tarjoiluilla, hehe... Mielestäni onnistunut tilaisuus sisältää niin hyvää juotavaa ja syötävää kuin mielenkiintoisia tuote-esittelyjä.

kultajousi 6

Tuollainen näky ilmestyi eteemme, kun astuimme myymälään. Ou yeah!


kultajousi 1
kultajousi 2

Myymäläpäällikön esiteltyä lyhyesti Kultajousen ja kyseisen myymälän, oli aika siirtyä tarkempaan tuote-esittelyyn. Aluksi vuorossa oli sormuksien esittely, mikä tooooottakaaiii taas nosti sormuskuumeen pintaan! Sovitinkin ihan varuiksi jo vihkisormuksia *kröhöm* Se mikä on mielestäni hyvää tietää, että jos jokin sormus ei ihan vastaa kaikkia kriteereitä, niin kultaseppä voi muokata sormusta juuri toiveittesi mukaan. Tätä aion ehdottomasti hyödyntää sitten kun on OIKEASTI aika etsiä Se Vihkisormus. Saa juuri sellaisen kun haluaa, ja joka on uniikki.

kultajousi 8

Myymälässä oli melko laaja kellovalikoima, hinnat laidasta laitaan. Itse olen harmittavan huono käyttämään kelloja ja jotenkin arkailen niiden käyttöä (en edes omista rannekelloa...) Mutta kun sai rauhassa kierrellä liikettä ja katsoa kaikkia koruja, niin rohkaistuin ja kokeilin muutamaa kelloa. Nämä o.n.e.n kellot ovat halpoja, alle 50€ taisi olla jokainen, jota kokeilin. Valikoimassa on myös Michael Korsin kelloja - ne ovat toki kalliimpia.


PicMonkey Collage

kultajousi 7

Kaikki herkut saivat ehdottomasti peukun ylös. Taisimme syödä... paljon...liikaa... tarpeeksi..

kultajousi 4

Paikalla oli myös Kalevalan edustaja, joka esitteli Kalevalan uutuustuotteita. Ai että oli hieno tämä uusi Haave-kokoelma! Jäi kyllä hieman hampaankoloon mietityttään, olisiko pitänyt ostaa tuo Haave-rannekoru... Se oli niin sievä.

kultajousi 3

Nesteytys oli kunnossa, hick.

kultajousi 5

Ja toooooooki huomasin nyt vasta, että unohdin kuvata goodie bagin sisällön! Oli (positiivinen) järkytys käydä läpi goodie bagi vippi-illan jälkeen. Siis minun ja kaverini leuat loksahtivat rehellisesti sanottuna! Kassissa oli rento jalkakylpysetti, Kalevalan kaulakoru, Decorin ihana marmorirannekoru ja sellainen liina, jolla putsataan koruja. Wow!

Kiitos ihanasta illasta L, oli tosi kivaa <3

2 kommenttia:

 1. Itselläki on parikin o.n.e kelloa ja lähes kaikki korut ovat Kalevalaa. Kihlasormuksena Kalevala Korun Metsäpirtin sormus, vihkisormus Princess-mallistosta.

  Vaikuttaa siltä, että teillä oli kiva ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina ihaillut sun sormuksia, en osannut arvata että ne ovat Kalevalaa!! Jännä :)
   Meillä oli superkiva ilta, kuinka usein saa skumppalasi kädessä kokeilla sormuksia, kelloja ja ties mitä koruja pari tuntia :D Unelma!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)