28. elokuuta 2015

Essence All About Nudes-luomiväripaletti

essenceallaboutnudes

Sain kommenttia Essence-haalintapostaukseeni liittyen tähän luomiväripalettiin, että onpas kivan näköinen paletti neutraaline väreineen. Ajattelin tehdä ensimmäisen meikkipostaukseni ikinä (vähän jännittää!) ja tehdä pienen tuotearvostelun tästä nudepaletista.


Eilen loihdin koko silmälookin (rajausta lukuunottamatta) tällä nudepaletilla.

eotd1

Lopputulos on hyvin neutraali eikä kovin silmäänpistävä. Valitettavasti petyin luomivärien pigmenttiin, koska sitä pigmenttiä ei juurikaan ollut. Tummimpia värejä kun laitoin luomivakoon ja ulkonurkkaan ja aloin häivyttämään, hävisi samalla myös se tumma väri... Mutta toisaalta, jos joskus haluaa tehdä _todella_ neutraalin ja huomaamattoman , melkeinpä no makeup-make up:in, kannattaa se tehdä tällä paletilla.

käytetyt luomivärit

Tykkäsin kuitenkin todella paljon tuosta sävystä jota laitoin koko luomelle. Se oli melko pigmenttinen ja levittyi mukavasti eikä varissut liikoja. Myös tuo todella helmiäisvalkoinen kulmaluuväri oli kiva, mutta valitettavasti loput paletin napeista oli aika kökköjä mielestäni. (olen siis kokeillut kaikkia luomivärejä tästä paletista, tähän meikkiin ainoastaan nuo 4)
Paletilla on hintaa 4,99 € enkä kuitenkaan väittäisi että rahat meni hukkaan. Tällä saa todella huomaamattoman meikin, mikä on välillä hyvä juttu: ei sitä aina halua herättää liikaa huomiota voimakkaalla silmämeikillä.

2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei tämä ollutkaan kovin pigmenttinen. Mulla on Essencen To Die For niminen nudenelikko, josta lähti hyvin väriä, joten pigmenttisiäkin luomivärejä merkiltä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin vähän pettynyt, koska olen muuten ollut todella tyytyväinen essencen tuotteisiin. Mut en tietenkään yhden "huonon" tuotteen takia koko merkkiä teilaa :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)