16. elokuuta 2015

Dermosil-tilaus

Tein viime viikolla pienen tilauksen Dermosilille, koska säälin itseäni kun olin kipeenä ja jouduin hoitaa yksin lasta, koska mies oli yövuorossa. Kaikenmaailman tekosyitä sitä keksii, heh...

dermosil1

Olen kerran aikaisemmin käyttänyt (toiselta merkiltä tosin) meikinpoistoöljyä, mutta tykkäsin jo silloin tuotteesta, joten päätin nyt testata Dermosilin omaa. Kiva tuoksu tässä tuotteessa ainakin on, mutta hieman harmittaa tuo annostelutapa... Ei välttämättä ole maailman paras, pumppusysteemi ois parempi.
Kasvoveteni loppuvat kohta, joten tarvitsin lisää. Tykkään alkoholittomista tuotteista, koska ne eivät kirvele kasvojeni herkkää ihoa. Tämäkin tuote tuoksuu todella hyvälle ja plussaa hei vielä ecocert-merkinnästä!
Dermosil kehitti yhdessä asiakkaidensa kanssa uuden tuotesarjan, Spa & Sauna, jossa asiakkaat saivat siis kertoa mielipiteensä tuotteen ulkonäöstä, sisällön koosta yms. Lopputulos tästä kaikesta on muun muassa tämä Sauna Facial Therapy, eli saunanaamio, joka annetaan olla kasvoilla ja dekolteella sillä aikaa kun nautitaan saunan lämmöstä. Juuri täydellinen tuote minulle, joka arvostaa multitaskingia (jotain hyötyä siis siitä, kun vaan istuu saunassa toimeettomana...) Tässä tuotteessa on aika mieto tuoksu, ehkä se voimistuu sitten saunan lämmössä tai jotain?
Minulla on tällä hetkellä 4 kuivashampoota, mutta 2 niistä on ihan huonoja (eli en käytä) ja 2 on loppumaisillaan. Tarvitsin siis lisää kuivashampoota. Toivottavasti tämä Dermosilin kuivashampoo ei jätä hirveitä valkoisia puuterijämiä hiuksiin, koska muuten mieheni taas luulee että minulla on täitä/hilsettä :D

dermosil4

Jalkani ovat ihan hirveässä kunnossa, yhyy. Tuntuu, ettei tavallinen kuorinta ja rasvaus riitä niitä pelastamaan, joten järeämmät aseet on tarpeen: Dermosil Exfoliating socks to the rescue! Eli näissä on sama idea kuin muun muassa Holikan kuorintasukissa. Ne laitetaan jalkaan noin tunniksi, otetaan pois ja sitten alle viikossa jalkojen iho alkaa kuoriutua itsestään. Jännää! Saa nähdä milloin uskallan näitä kokeilla, ollaan lauantaina aloittamassa vauvauintia joten olisi aika ällöä olla uimahallissa kun jaloista lähtee ihoriekaleita...

dermosil3

Olen kerran aikaisemmin omistanut kynsilakankorjauskynän, ja se oli oikein näppärä vehje. Tämä Dermosilin on hyvä siinä mielessä ainakin, että siinä on 3 vaihtopäätä mukana. Muistan, että siinä edellisessä omistamassani ei ollut kuin se yksi pää, ja se kului hirveän nopeasti huonoon kuntoon... Katotaan, onko tästä Dermosilin kynästä mihinkään!
Myös kulmakynä mahtui mukaan tilaukseen, koska edellinen on viimeisiä käyttökertoja vailla loppu. Sävy on medium ja juuri täydellinen minun kulmilleni.

dermosil2

En ole koskaan ennen kärsinyt selluliitistä, mutta raskauden aikana ilmaantui selluliittia kankkuihin ja reisiin. Ajattelin kokeilla, jos kuivaharjauksella saisi hieman selluliittia harjattua pois (:D). Ja muutenkin vilkastuttamaan verenkiertoa, tuntuu että ihoni on niin huonossa kunnossa raskauden ja imetyksen jäljiltä. Eli kuivaharjaus ja kunnon rasvaus ovat nyt agendalistallani!


Okei, nyt loppuu kyllä shoppailut taas hetkeksi! Alan säästämään rahaa I love me-messuja varten ;D siellä minua ei pysäytä mikään/kukaan! (ei ees nalkuttava mies hehe)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)