30. elokuuta 2015

Ensimmäinen piCture pOlishini

Olen niiiin jäljessä kynsimaailmassa... Miten olen voinut elää omistamatta yhtäkään piCture pOlishia?! Mies tilasi minulle (tai siis antoi minun valita pari kynsilakkaa ja hän sponsoroi) kiitokseksi 2vuotisesta yhteiselostamme. Hän siis halusi ostaa minulle kynsilakkoja, koska tietää että ne tekevät minut onnelliseksi. Hän sanoi ettei uskalla itse valita lakkoja, joten sain itse tehdä tilauksen - jee!

picture polish allure

Ihan mahdotonta saada alluren oikea sävy taltioitua... Oikeasti allure on astetta tummempi kuin kuvissa.

allure kynsillä

Siis olen ihan sanaton. Miten joku lakka voi olla näin täydellinen?! Ensinnäkin, katsokaa nyt tuota väriä (tai siis kuvitelkaa tuo vielä astetta tummemmaksi). Aivan mahtava - niin minun näköinen. Toiseksi: se laatu! Se levittyi kuin itsestään, putsattavaa kynsinauhoilta ei juuri ollut ja oikeastaan se peitti täydellisesti ensimmäisellä kerroksella, mutta halusin intensiivisemmän värin joten laitoin vielä toisen kerroksen. Koristeluita en edes miettinyt, en todellakaan halunnut peittää näin kaunista lakkaa. Wauwauwau!
Olen ihan myyty, tahdon kaikki PPt maailmassa! Harmi vaan, että ovat niin kalliita. Tämä allure maksoi Cesarsshopissa 15,50 €.

12 kommenttia:

 1. Yhyy, mulla ei oo yhtään Picture Polishia. Seuraan kateellisena ruudun takaa, kun muut bloggaajat postaa kuvia toinen toistaan ihanimmista Picture Polishin lakoista. Munkin pitäisi varmaan hommata semmonen miesihminen, joka ois valmis ostamaan niitä mulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti tämä on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa PP piiiiiiitkään aikaan, sit kun jossain vaiheessa valmistun koulusta ja saan työpaikan ja mulla on varaa laittaa rahaa muuhun kuin pakollisiin menoihin, niin HELLUREI kaikki PPt! :D

   Poista
 2. PP:t on ihania, mutta onhan ne tosiaan vähän harmittavan kalliita.. Allure oli miulle vähän yllätys - tykkäsin siitä kynsillä vielä paljon enemmän kuin kuvittelin.. Se on väriltään vähän sellanen, mistä en niin normaalisti välitä, mutta tänä vuonna oon ihan seonnut kaikkiin vastaaviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kun kattelin swatcheja niin epäilin kanssa että onko liian pinkki/vaalea... Kaikki swatchit näytti ihan erilaisilta, mutta ymmärrän kyllä koska lakan oikea sävy on ihan mahdoton kuvata :D mä kans tykkäsin alluresta enemmän kynsillä kuin pullossa! Ihailin kynsiäni kokoajan :)

   Poista
 3. Upea allure! <3 Itseltä läytyy muutama PP:n lakka, yksi on huti laadultaan, mutta muut huippuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä PP-lakkoja sulta löytyy? Mikä on huti? Kerro, etten vaan vahingossakaan osta sitä (ihan kuin mulla ois varaa ylipäätään yhteenkään PPseen enää haha :D)

   Poista
 4. Kaikilla on nyt tää Allure, miksei mullakin?! :D Niiin upea.. *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kans huomannut että allure on aika pop tällä hetkellä :D kipinkopin ostamaan omasi!

   Poista
 5. Allure on kyllä mun yks lemppari PP. ihana!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)