6. heinäkuuta 2014

IsaDora Peel Off vs. Depend Peel Off

Tänään kova kaksintaistelu kahden Peel off-lakan välillä. Molempia saa ostettua Suomesta ihan kivijalkakaupasta, joten saatavuudesta ei sinäänsä tarvii olla huolissaan (ellei lakat nyt myy loppuun kun kehun jompaa kumpaa enemmän ;D)

Nenät vastakkain ovat, niinkuin otsikko kertookin, Isadora ja Depend. Katsotaan, miltä pullot näyttävät, että osaatte etsiä niitä sitten Kicksistä esim!

v3

Kokoeroa näyttää olevan paljon, kuvasta päätellen, eikö niin? Todellisuudessa näiden ero on ainoastaan 1 ml! Näin ollen, Dependissä on 5 ml, Isadorassa 6 ml. Isadoran jättimäinen korkki hämää kuluttajaa. Näiden lakkojen hinnallakin on aika huima ero: Depend maksaa 4 €, Isadora 8 € (paikasta riippuen).

v4

Koostumukseltaan lakat myös erottuvat paljon toisistaan. Isadora on pullossa valkoista, näyttää vähän erikeeperiltä. Muuttuu kyllä kynnellä läpinäkyväksi. Dependin lakka taas on ihan pullossakin läpinäkyvä ja muistuttaa ihan tavallista aluslakkaa. Dependin peel off ei haise läheskään yhtä pahalta kuin Isadoran peel off. Dependin koostumus ja haju vievät tässä erässä voiton 6-0!

Olen nyt siis testannut molempia ja voin niitä vertailla keskenään. Laitan tähän alle kuvan kynsistä, joiden aluslakkana on käytetty Dependin Peel offia. Lakat ovat olleet kynsillä 2 päivää ennen kuvaamista.

v2

Hieman kuluneet kärjet, vaikka kynsillä on kolme kerrosta lakkaa. Kuvassa näkyy tosi pahasti kuplia, kiitos vaan Ciatén päällyslakka! Muuten olen erittäin tyytyväinen Dependin kestävyyteen: reunat eivät repsota kahden päivän jälkeen yhtään, toisin kuin Isadoran kanssa. Isadoran peel off saattaa alkaa jo päivässä repsottaa ja sitten alkaa ärsyttää repsottavat reunat ja revit kaikki lakat irti kynneltä... Olen kuitenkin testannut, onko lakat helppo repiä pois. Helposti lähtivät kynsistä, joista revin. Vaikka reunat eivät ollenkaan aluksi repsottaneet, sai kuitenkin hyvän otteen kun vähän tökki reunoja.
Isadoran peel off tosiaan voi alkaa ihan samana päivänä repsottaa. Sitten joskus taas voi käydä niin, että niitä lakkoja ei millään meinaa saada revittyä irti! Ja ei kannata koittaa kynsilakanpoistoaineella poistaa niitä lakkauksia sitten, itelläni meinaan jäi kynnelle jäljelle sellainen outo tahmainen kerros "liimaa" :D

v1

Kynsillä oli kolme kerrosta KBShimmer I got a crush on blue. Mielettömän upea sininen lakka, jossa iiiiiiihanan paljon erikokoisia glittereitä!

Summa summarum, kumpaa Peel offia meinaan jatkossa ostaa? Tähän on helppo vastata: Dependiä! Depend voittaa niin hinnassa, koostumuksessa, hajussa kuin kestävyydessä. Superpaljon plussaa Depend saa varsinkin siitä, etteivät reunat ala heti repsottamaan! Ja hinnalla tämä Dependin peel off ei todellakaan ole pilattu.

Muoks: Tässä postauksessa tarkemmassa syynissä itse Isadoran peel off. Jos vertailee isadoran ja tämän postauksen lakkauksia, huomaa erittäin hyvin, miten paljon tuo isadoran repsottaa reunoista.
Muoks nr 2: Kyllä, Depend on mielestäni paljon paljon parempi kuin Isadora ja siksi se on saanut enemmän kehuja. Molempia on kuitenkin vertailtu (tekstissä, ei kuvissa) samoista ominaisuuksista ja Dependillä nyt vaan on paremmat ominaisuudet kuin Isadoralla. Ei ole maksettu mainostus, en hyödy tästä mitään, mutta ajattelin että muut kynsiharrastaja hyötyvät vertailustani (varsinkin, että saavat tietää markkinoilla olevan yksi erittäin halpa ja hyvä peel off).

10 kommenttia:

 1. Mä olin jo ihan varma että lopussa lukisi että oot saanu tän Dependin lakan maahantuojalta tjs =) Mutta kiva kun ootkin ostanut itse ja mielipide on oma

  VastaaPoista
 2. No en ikinä kirjoittaisi blogiini tuotteesta mielipidettä joka ei olisi omani :) Mutta tämä vaan on niin loistava tuote, että halusin tästä jakaa muillekin, että muutkin haluavat kokeilla tätä!

  VastaaPoista
 3. Mulla Isadoran kanssa lakat lähti jo muutaman tunnin päästä irtoamaan, joten tämä Depend kyllä kiinnostaisi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa et menetä mitään vaikka kokeiletkin tätä Dependin lakkaa! Isadora kuivuttuaan muodostaa mielestäni sellaisen "kalvon", jonka reunat sitten jää helposti repsottamaan. Depend taas kun on koostumukseltaan kuin ihan tavallinen aluslakka, joten reunat ei jää näkyville eikä ala repsottamaan :)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! Samanlaisia kokemuksia Isadoran peel offista, haju on liian erikeeper ja välillä lakat irtoavat päivässä ja välillä ei millään. Olin miettinyt, millainen tuo Depend olisi ja nyt sain siihen vastauksen, sitä siis ostan jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä postauksesta oli hyötyä jollekin!! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 5. Ite tykkäsin tästäkin. Huomasin vaan sen, että tätä tarvii laittaa kunnon kerros et lähtee hyvin pois. Kiinnostais kokeilla se Dance Legendin versio tästä ja se Opin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kovin paksua kerrosta laittanut ja kuitenkin lähti ihan hyvin pois. Minulla oli tuon peel offin alla vielä tavallinen aluslakka, ehkä silläkin asialla on väliä :)

   Poista
 6. olisin kaivannut lisää kuvia/:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiiä mistä oisin ottanut enemmän kuvia?

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)