27. huhtikuuta 2014

Wow mikä synttärilahja!

Pari tuntia sitten enoni kävi vaimonsa kanssa synttärikahveilla. En meinannut uskoa silmiäni kun avasin lahjani heiltä... Enoni on kyllä niin kiltti, kyselee aina kynsiharrastuksestani ja oli nyt ennen Lontoo-reissuaan pyytänyt, että kirjoitan listan kynsilakoista joita voisi sieltä ostaa.
Joten, kirjoitin listan joka sisälsi vähän OPI-lakkoja ja Rimmeleitä. Ojentaessaan lahjani enoni sanoi "Ostin vähän enemmän kuin olin suunnitellut, mutta kun siellä oli niin paljon ja hienoja lakkoja...". Olin ihan myyty, miten söpöä! :3
Kävi myös ilmi, että enoni oli yksin metsästänyt näitä lakkoja, että hänen vaimonsa ei ollut liittynyt ostopäätöksiin :D Ähh, vieläkin on sellainen "awwwws-fiilis" hahaha.

Mutta niin, pitkän alkuselostuksen jälkeen voisimme siirtyä itse tuotteisiin.

hbd1

Paljon tekstuurilakkoja, me likes! 

hbd2

Aloitetaan näistä söpöistä minipulloista. Lakat ovat tämän kesän Beach Sandies-kokoelmasta. Näiden lakkojen nimet ovat taas niin hauskoja ja osuvia. Vasemmalta oikealle: Samba-dy Loves Purple, I'm Brazil Nuts Over You, What's a Little Rain Forest? ja You're So Flippy Floppy. Näissä mineissähän on vaan 3.75 ml, eli aika paljon vähemmän kuin noissa normipulloissa.

hbd4

Vähän lisää OPIa. Vasemmalla Kiss me at midnight-tekstuurilakka, joka on kyllä aivan häikäisevän kaunis jo pullossa. Sitten enoni oli ollut kahden vaiheilla Muppets-duojen kanssa, ja oli sitten lopulta päätynyt tähän duoon, jossa on Kermit me to speak ja Gaining mole-mentum. Myyjä oli kertonut enolleni, että nämä ovat juuri tulleet kauppoihin. Itse en ollut edes kuullut koko kokoelmasta, mutta ihmekös siinä, etten pysy enää kärryillä kun lakkamerkit julkaisevat kokoajan uusia kokoelmia!

hbd3

Olin myös toivelistalleni kirjoittanut Rimmelin Sweetie Crusheista. Ja aivan nappiin osui enoni värivalinnat! Tuota lilaa ehdin jo kokeilla äidin kynsille, kun äidin mielestä se oli niin hieno (ja onhan se!). Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Vasemmalta oikealle: Sherbet Sweetheart, Candyfloss cutie ja Violet Swizzle.

Nyt olen kuitenkin kohdannut ongelman kokoajan kasvavan kynsilakkakokoelmani kanssa... Nimittäin, lakat eivät meinaa mahtua kynsilakkahyllyyni! Suurin ongelma on siinä, että lempparimerkkini OPI-lakat eivät mahdu kaikki samaan lokerikkoon, joten osa on joutunut valtaamaan viereisen lokerikon.

hbd5

Kunhan ehdin, niin järjestelen lokerikot uuteen uskoon. Näyttäähän se nyt vähän tyhmältä, että muutama OPI-pullo on siellä muiden seassa rändöminä. Pitäisi käydä kokoelmaa läpi ja kaivaa esille ne lakat, jotka eivät ole olleet käytössä vähään aikaan. Tuppaa välillä unohtumaan, että mitä lakkoja sitä nyt oikein omistikaan hehe... Olisi myös kiva tietää, kuinka monta lakkaa omistan tällä hetkellä, mutta niiden laskemiseen menee niin pitkä aika kun niitä on niin paljon! En usko kuitenkaan, että 200 lakan raja olisi ylitetty - vielä ainakaan.

14 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia! Onpa sun eno osannut ostaa kivoja lakkoja.
  Mulla sama ongelma kuin sulla: lakat ei enää mahdu hyllyyn. Huppista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan yllättynyt miten kivoja juttuja eno löysi! Ja vielä että se viitsi nähdä vaivaa kaiken eteen, oon kyllä niin otettu :)
   Heh, en tiedä mikä tähän ongelmaan auttaa, koska en kyllä haluu karsia kokoelmaani ainakaan vielä :<

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)