11. huhtikuuta 2014

Hyvää syntymäpäivää minulle

Taas oli se aika vuodesta, kun täytän vuosia. Oli ihanan romanttinen päivä, kun kävimme poikaystävän kanssa Subwayssa syömässä ja sitten jäätelöllä Hesburgerissa... Mutta ei se mitään, tärkeintähän on se paras seura!

hbd2

Ehdittiin me pyörähtää Sokoksellakin. Ja mitä muutakaan ostaisin syntymäpäivälahjaksi itselleni kuin kynsilakkoja?! Nämä löytyivät vielä 50% alennuslaatikosta, joten en voinut ohittaa tätä tilaisuutta.

hbd1

Oli siellä laatikossa myös tummansinisiä, tummanliiloja ja muita enemmän syksyyn sopivia lakkoja. Ostin sitten vain nämä kaksi lakkaa, jotka sopivat niin hyvin kesäksi! Vasemmalla Can't find my czechbook ja oikealla lakka josta en ollut ikinä edes kuullut: Dining al frisco. Hintaa näillä oli tossa 9€ kieppeillä kappale. 

Synttärit on kyllä aina se paras syy ostaa kynsilakkoja, jos entuudestaan löytyy lähemmäs 200 hehe. Tänään olen myös käyttänyt lausetta "Mutta tänään on MUN synttärit ja mä päätän" monta kertaa. Taitaa toi poikaystävä miettiä kohta, että onneksi syntymäpäiväni on vaan kerran vuodessa...

9 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)