21. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskynnet vol. 2

Pääsiäisloma on niin pitkä, että sinä aikana ehdin tehdä toisetkin pääsiäiskynnet. Pääsiäinen on jotenkin ihanaa aikaa, kun kevät (yleensä) tekee tuloaan ja on hieno sää. Eilen kävin mökillä ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja siellähän tuntui olevan ihan kesäkeli!

Niin, mutta niihin pääsiäiskynsiin. Tällä kertaa uskaltauduin kokeilemaan pitkästä aikaa taas akryylimaaleja, ja lopputulos on, siteerakseni rakasta pikkuveljeäni: "ihan kuin lapsi ois tehnyt noi". Niin, ei lopputulos nyt ihan mitään huippuluokkaa ole, mutta hieman hauskuutta täytyy tuoda tähänkin touhuun!

p2

Pikkurillissä koristelee rairuoho, sekin maalattu akryylimaaleilla. Suomenruotsalaisena minulla on aina välillä suomenkieliset sanat haussa. Olimme poikaystäväni kanssa kaupassa ja sanoin sille että haluan kasvattaa raeruohoa ja että täytyy nyt löytää joku hieno alusta sille. Jaa, kävikin ilmi että ei se sana ole raeruoho vaan rairuoho...
Kuitenkin, sitten nimettömissä ja etusormissa on water decalit ja tosiaan tuo komea käsinmaalattu pupu koristaa keskaria.

p1

5 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)