16. maaliskuuta 2014

Pois mukavuusalueelta

Eilen uusimaalaiset kynsibloggaajat kerääntyivät Miljan luokse miittiin. Itse miitistä tulee postaus myöhemmin, mutta halusin ensiksi esitellä miittikynteni.

Miitissä oli etukäteen ilmoitettu olevan pinkki/vaaleanpunainen teema. Minuun ei kyllä yhtään iske pinkit tai vaaleanpunaiset lakat, ja mietin että löytyykö kokoelmastani edes senväriset lakat. No löytyihän sieltä aika montakin... Näitä ei vaan näköjään tule kovin usein käytettyä hehe.

um1

Halusin jonkun ei-niin-näyttävän koristelutavan, koska itsessään tämänväriset kynnet ovat minulle vähän liikaa. Joten, ihan yksinkertaiset puolikuut erisävyisillä vaaleanpunaisilla/pinkeillä lakoilla, vähän glitteriä päälle ja valmis! Ja hei annetaan krediittiä poikaystävälleni, joka auttoi minua taas kynsien teossa - ja tällä kertaa en edes pyytänyt apua, vaan apua tarjottiin vapaaehtoisesti. (mikä sitä vaivaa?!)

um2

Käytettyinä lakkoina on niin monta eri, että en jaksa edes luetella niitä. Mutta otin sentään hienon kuvan niistä!

um3

Sävyjen piti mennä vähän ombre-tyyliin, eli vaaleimmasta tummimpaan... Mutta lakkasin nämä illalla, joten valaistus ei ollut kovin totuudenmukainen. Joten, kun aamulla heräsin ja kattelin kynsiäni, huomasin miten isot sävyerot olivat, hups.

4 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Itse huomasin hirveän vajeen lakoissani juuri pinkkien lakkojen kohdalla, nyt kevään tullen tulee aina fiilis sutia niitä kynsiin. Pitää varmaan korjata asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Heh, toivottavasti omaan kokoelmaani ei lisää pinkkejä tuu, niitä on nyt jo ihan liikaa :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)