30. maaliskuuta 2014

Kultahiekkaa

Esittelyssä tällä kertaa Lumenen lakka, jonka sain pari viikkoa sitten järjestetystä miitistä.

lumene2

On kyllä aivan upea lakka, mutta niiiiiin hankala kuvattava! Tuntuu, että yhdessäkään kuvassa väri ei toistu just samallailla kuin luonnossa. 

Milja yritti myös hienolla järkkärillään ottaa kuvia lakastani, mutta päädyimme siitä huolimatta säätämään värejä photoshopissa (jota en yleensä tee). Kuvissa väri taittuu vieläkin hieman liian sinappimaiseen sävyyn.

d

En tiedä miksi tämän lakan poistaminen ei sujunut ongelmitta vaikka alla oli kerros Isadoran Peel offia. Koska Peel off ei estä kynsien värjäytymistä, laitoin peel offin alle tällä kertaa kaksi kerrosta normialuslakkaa (kuvitelkaa jos tämä keltainen hiekkalakka värjäisi kynteni sinapinvärisiks... jäiks). Kynnet eivät värjäytyneet, mutta lakka ei myöskään lähtenyt repimällä tai vedessä liottamalla pois. 

lumene1

Lumenen lakka numero 41 Golden Sand/Kultahiekkaa. Upea lakka, peitti kahdella kerroksella, vaikka näin pitkissä kynsissä tietyissä asennoissa kuulsi kynsiraja hieman läpi. Kuivui nopeasti, ei moitittavaa. Ensi kerralla laitan kyllä ainoastaan yhden kerroksen normialuslakkaa ja päälle peel offia, toivottavasti lähtee helpommin!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En entuudestaan tällaista omistakaan, oli kyllä pirteä lisäys lakkakokoelmaani!

   Poista
 2. Ooo! Toi on tosi kiva kynsillä! Oon vähän arvellen omaa pulloani tuijottanut :D On se tosin jo tikulle päätynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä arastele, vaan kokeile heti! :D Et tule katumaan, on kyllä niin upea lakka :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)