13. maaliskuuta 2014

Kun mies lakkaa kynnet

Tää tapahtui vähän niinku vahingossa. Olin valittanut päivän ajan että en keksi mitä uutta koristelutapaa kokeilla. Sitten vihdoin keksin: drag marble. Noh, aloitin kokeilemaan oikean käden kynsille, että jos ne epäonnistuu niin ei haittaa, kun blogiin tulee kuvat vasemmasta kädestä (eiks oo aika fiksua).

Noh, siinä pari kynttä kokeiltuani totesin, että en vaan kykene saamaan hyvää lopputulosta. Kysyin poikaystävältäni voiko hän kokeilla koristella oikean käden kynteni, jotta saisimme tietää onko tämä koristeluideani mission impossible. Ihme ja kumma, vastaus oli myönteinen. Ajattelin ensiksi että hän vaan kokeilee että voiko ideani ylipäätään toteuttaa. Sitten sanoin että "noni, nyt voin ite kokeilla jos onnistuis", mutta ei hän sivellintä luovuttanut mulle enää, vaan huiskenteli menemään myös vasemman käden kynnet!

t3

En tiedä tekeekö rakkaus oikeasti sokeeksi vai mitä tämä on, mutta mielestäni nää kynnet ovat ihan älyttömän onnistuneet ja upeat! :3 Ja en millään haluis poistaa näitä, kun nämä ovat rakkaudella (toivottavasti) tehty.

t2

Nämä kynnet saivat kehuja myös koulussa luokkakaveriltani. Kun sitten kerroin että poikaystäväni nämä teki, niin sanoivat vaan että onpas hyvin koulutettu mies (välillä ei uskois että tota on yritetty kouluttaa...)


t1

Joskus aikoja sitten kun blogeissa pyöri haaste "kun mies lakkaa kynnet", kysyin poikaystävän halukkuutta osallistua kyseiseen haasteeseen. Vastaus tuolloin oli jyrkkä ei, ja minulle tehtiin selväksi ettei sellaista tilannetta koskaan tule, että hän kynsiäni lakkaisi. Ok, eipä vissiin! <3

Niin, ja siis nämä kynnet ovat toteutettu lakkaamalla Zoyan Neelyllä kaksi kerrosta lakkaa, jonka päälle vielä kerros Neelyä ja kun lakka vielä on märkää, laitetaan kolme tippaa SpaRitualin Crystal Eyes-lakkaa. Äkkiä sitten siveltimellä vedetään lakkoja, jotta niistä tulee hieno kukkakuvio (tai ainakin omissa silmissäni näen selvästi kukkakuvion - mutta tää voi taas olla tätä rakkauden sokaisemaa illuusiota...)

10 kommenttia:

 1. Noi on oikeasti todella hienot! Wau!!! Minun niin tekisi mieli haastaa mieheni meikkaamaan minut. :) En tiedä suostuisiko? :D Tyttäreni meikkasi minut silloin, kun hän oli 2,5-vuotias. Oli hieno meikki sen ikäiseltä tytöltä. :) Siitä silloin aikoinaan postasinkin oikein kuvia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienimuotoisella manipuloinnilla saattaisi onnistua, niin kävi ainakin omassa tapauksessa haha (vähän sillee itku kurkussa että "ei tästä tuu mitään yhyy") :D Mä muistan sen postauksen kun tyttösi meikkas sut :) Koita haastaa miehesi, odotan innolla! :D

   Poista
  2. Heh, minulla ei taitaisi onnstua tuo sama taktiikka. :D Ainakin mieheni tietäisi ja tunnistaisi tuotteet. Häntä monesti ahistaakin se, että tietää kosmetiikasta ja tuotteista enemmän, kuin keskiverto suomalainen nainen. Niiden käyttö onkin sitten kokemus puolella nolla. Pitäisi nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa pehmittelee. Voi olla, että tämä tulee minulle "kalliiksi". Selkähierontaa joka ilta viikon ajan tmv. :D Postauksen aihe voisi olla "Meikkaaja-maskeeraajan mies meikkasi vaimonsa"

   Poista
  3. Ihana mies sinulla! :''D aika hauskaa toi että sitä ahistaa kaikki sen tieto kosmetiikasta :3
   mä tykkään youtubest katella "beauty gurujen" videoita kun heidän poikaystävät/miehet meikkaa ne :) haluisin kyllä niiiiiiin paljon lukee teidän postaus aiheesta!

   Poista
 2. Ihanat! Olen Minnan tavoin monesti miettinyt, suistuiskohan mies meikkaamaan mut... vähän epäilen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D
   mä luen poikaystävälleni näitä teidän kommentteja, se ei kommentoi niihin mitään (luulen että sitä vähän "nolottaa" että te kehutte näitä kynsiä :3)

   Poista
 3. Tosi nopealla ensivilkaisulla vois olettaa että hän on tekaissut ihan verimarmorointikuviot, mutta ehkei sit kuitenkaan.. ;) No mutta hauskat kuitenkin!
  Täällä ei ole edelleenkään nähty tuota ihmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. veRimarmorointikuviot xD
   no kuivamarmoroinnilla saa näköjään samantyyppisen tuloksen kuin vesimarmoroinnilla :P koska itsekin tuumasin että näyttää nopealla vilkaisulla vesimarmoroinnilta :)

   Poista
 4. Oho sulla on harvinainen mies ja kivat kynnet sai aikaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisesta en tiedä, mutta ihmeen kivat kynnet se sai aikaan :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)