21. elokuuta 2013

Pikkuveli kynsitaiteilee vol. 2

Sain taas rakkaan pikkuveljeni suostuteltua taiteilemaan minulle hienot kynnet :3 Kuului kyllä hieman vastalauseita, että mitä sen kaverit oikein ajattelisi jos saisivat tietää jne. No höpsistä! Lukijani ainakin arvostavat tätä, niinkuin huomasimme viime kerralla kun pikkuveljeni päätti auttaa lakkaamisessa. 

Kuitenkin, tällä kertaa olin jo päättänyt mitä haluan kynsilleni, mutta samalla tiesin että kyseinen koristelutapa olisi ihan liian vaikea minulle tehdä yksin. Työnjako meni näin: pikkuveli taiteili ja minä räpsin kuvia ja join smoothieta samalla. Ei huono työnjako.

Aluksi muutama fiilistelykuva ja sitten päästään kuviin, joissa näkyy lopputulos.

pv1

Kynsiteipin laitto sujuu hyvin tuollaisilla pienillä nakkisormilla :3

pv2

Hienosti menee!

pv3

Minua jotenkin aina jännittää kun joku toinen tekee kynsilleni jotain. Sitäpaitsi, pikkuveljellä oli aika jännä tyyli vetäistä kynsilakkaa noiden päälle... Se oli enemmänkin muutaman kynsilakkatipan läiskimistä kynnelle ja sitten vasta vedetään kaikki samalla kertaa tasaiseksi. Ihmettelin tätä asiaa sitten ääneen ja hän kuulemma kyllä tietää mitä tekee. Nooh, lopputulos oli kuitenkin tosi hyvä, niin ei voi sanoa että tekniikassa sinäänsä olisi ollut mitään vikaa!

Pohjalakaksi valikoitui We care Iconin hempeä pinkki, jonka olen saanut huhtikuisessa kynsimiitissä. Päälle halusin Adeninalta saamani Rose Bowerin. Tällaista koristelutapaa tehtäessä on hyvä ottaa huomioon, että lakka joka tulee teippien päälle on tarpeeksi peittävä yhdellä kerroksella ja myös aika paksua. Tähän tuo Rose Bower sopi mainiosti, koska se on aika paksua ja peittää yhdellä kerroksella.

pv5

Ja voitteko kuvitella miten hyvä tuuri minulla oli? Aurinko paistoi kun kuvasimme kynsiäni kaverini kanssa! Vihdoinkin tämän lakan holoefekti pääsi oikeuksiinsa.

pv6

Tarkkana kannattaa olla alarajan kanssa ja lakata huolella. Tästä kummallakaan meistä ei ollut aikaisempaa kokemusta niin lopputulos nyt on vähän miten sattuu, mutta ei sitä kaukaa huomaa, ainoastaan näissä makrokuvissa.

pv7

Ja aina oppii jotain uutta. Me opimme ensimmäisen käden teon jälkeen, että teippi kannattaa vetää heti pois eikä antaa ollenkaa lakan kuivua.

pv8

Minun ja kaverini kuvaussessiota vahti allaolevassa kuvassa näkyvä pieni karvainen olento. Sitä ei kyllä kovinkaan paljon tainnut kiinnostaa vahtiminen, kun haukotteli vaan ja meinasi nukahtaa...

pv9

4 kommenttia:

 1. Tosi makeet ja vielä makeempi pikkuveli, kun on suostunut hommaan! :D

  VastaaPoista
 2. Hauskat - veljesi voi pikapuoliin ryhtyä kynsitaiteilijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä en kyllä uskalla kertoa sille ;D pikkuveli oli erittäin vastaan sitä asiaa että julkaisen nämä kynnet blogissani ja kerron että hän ne teki :P

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)