31. elokuuta 2013

Mattimyöhänen herää

Tulen aina vähän jälkijunassa uusien trendien kanssa, eli kun joku uusi trendi saapuu niin en innostu ollenkaan. Välillä jopa väitän, etten ikinä tule innostumaan kyseisestä trendistä. Sitten jossain vaiheessa herään ja rakastankin kyseistä trendiä! Niin kävi tekstuurilakkojen kanssa, I know I know, ne on niiiiin nähty, mutta nyt vasta minä olen niihin rakastunut todenteolla.

Joten kun Adeninalta saimme yhteistyönyhteydessä 10 euron lahjakortin, päätin törsätä sen tekstuurilakkoihin. Olinhan juuri tilannut kaksi ensimmäistä Dependin tekstuurilakkaani, ja halusin niitä ehdottomasti lisää.

Kymmenellä eurolla sain kaksi Dependin tekstuurilakkaa. 

a1

Vasemmalla Forget-me-not ja oikealla Jade Vine. Kaikenkaikkiaan Adeninalla on myynnissä 6 erilaista Dependin tekstuurilakkaa, ja omistan niistä jo 4 haha. Vielä olisi omistamatta punainen ja hopeinen, ne kaksi olisivat täydellinen yhdistelmä jouluksi! (Okei, kuka miettii jo nyt joulukoristeluita, kun syksy on vasta saapumaisillaan...)

Kuitenkin, nämä pääsivät heti kynsille tottakai, en kovinkaan kauan jaksa viivyttää uusien tuotteiden kokeilua.

a2

Kynsillä on kerros lakkaa ja peittää hyvin. Ihanaa, kun ei tarvitse päällyslakkaa käyttää ja kuivumisaika on erittäin lyhyt.

a3

Näiden poistaminen on kyllä hieman rasittavaa, kun tahtoo jäädä kynsille glitterpaloja jos ei jaksa kovin huolellisesti poistaa. Itse otan sitten kynsiharjalla veden alla ja jynssään ne puhtaiksi (tai koitan ainakin, aina ei kaikki glitterit tahdo silläkään tavalla lähteä). Mutta toisaalta näissä tekstuurilakoissa on se hyvä puoli, että pysyvät hyvinä monta päivää eikä tarvitse uusia lakkauksia heti seuraavana päivänä. Eli sopivat ehdottomasti kiireisille ihmisille, mutta jotka kuitenkin tahtovat jotain erikoista kynsillensä!

5 kommenttia:

 1. Mä sain synttärilahjaksi Isadoran tekstuurilakan, mutta en ole uskaltanut kokeilla vielä. Pelkään hankalaa poistoa :D Ja jälkijunassa mäkin tulen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se nyt niiiiiiin hankala poistaa ole, mutta ei se mitenkään superhelppoa myöskään ole ;D Jälkijuna paras juna! haha

   Poista
 2. ittelläkää ei oo viel yhtää :p pitäs kyl ostaa et pääsis kokeilee onks mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan vuoden ajan (vai milloin tää trendi alkoikaa) ajattelin että ei kyl varmana ole yhtään mun juttu, näyttivät ihan hirveiltä kuvissa. Mutta kun saa omille kynsillensä niin on paljon hienomman näköiset + tuntuiset. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

   Poista
 3. Kauniit värit :) Mulla on niin paljon jo tekstuurilakkoja, etten ole näistä Dependeistä niin innostunut :D Vaikka glittereineen kovin nättejä ovatkin!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)