18. elokuuta 2013

Ehkä kaunein lakka ikinä

Ja mä kun oikeesti luulin, etten ikinä tule omistamaan yhtäkään tekstuurilakkaa... Nehän näyttivät ihan hirveiltä kuvissa ja varmasti tuntuisivat vielä kauheammalta! Noh, Miljasieni sitten tutustutti minut pariin OPIn hiekkalakkaan ja olin ihan myyty.

Kynsille pääsi heti tottakai yksi tilaamistani Dependeistä. Ja voi että miten kaunis lakka on tämä Primrose... Tuijottelen kynsiäni kokoajan ja huokailen ihastuksesta *hehe*

pr2

Parastahan näissä tektuurilakoissa on, että ne eivät välttämättä mitään koristeluita edes kaipaa. Minä jätin ihan pelkästään kynnet tällaisiksi, ei viitti mennä pilaa näin kaunista lakkaa!

pr1

Ainut pieni harmi tässä asiassa on, että nämä Dependin pullot ovat niiiin pienet :( Onneksi tämä vaati ainoastaan yhden kerroksen peittääkseen täydellisesti, niin ei mene kovin paljon lakkaa yhdellä kertaa!

Ja luultavasti koska lakkaa oli ainoastaan yksi kerros, kuivuivat nämä ihan supernopeasti. Eikä päällyslakkaa tarvii. Minulle nämä (toistaiseksi) kaksi Dependin lakkaa ovat ehdottomasti ykkösvaihtoehdot hätälakkauksia ajatellen! Näillä ei vaan voi mennä pieleen, eikä voi kovinkaan ruttuun mennä lakkaukset kun kerran niin nopeasti kuivuvat. Ja eihän sitä edes huomaisi ruttauksia, kun tuo pinta on tuollainen röpelöinen.

pr3

Ovatko nämä tekstuurilakat sitten vaikeita poistaa? En ole itse kokeillut poistaa yhdistelmällä vanu+poistoaine, koska olen käyttänyt tätä Maybellinen dipattavaa juttuu. Sillä ainakin lähtee todella kätevästi tekstuurilakat!

4 kommenttia:

 1. Tekstuurit on aika samaa luokkaa kuin glitterit, olettaisin. Mä kun en glittereitä käytä, niin en voi varmaks sanoo :D Tuntuvat kyllä liukenevan hyvin foliomenetelmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut poistaa glitterlakkauksii tuolla maybelline jutulla, ja jos vertaa glittereiden poistoa tekstuureihin, nii tekstuurit on kyllä huomattavasti helpompi poistaa tuolla maybelline dippausjutulla. Niin ehkä ne myös lähtevät helposti ihan vanulla, en uskalla kyllä kokeilla haha

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, ihan harmitti poistaa se muutaman päivän jälkee :<

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)