2. maaliskuuta 2013

Uusimaalaiset kynsifriikit kokoontuivat!

Tänään oli 12 naisen kauan odotettu päivä: kynsimiitti Mirjan luona! Mirja oli ihana ja kutsui meidät luoksensa, jossa pidettiin nyyttärit, myytiin kynsilakkoja/koristeita, keskusteltiin niin kynsilakoista kuin syvemmistäkin asioista ja jaettiin goodie bagit!
Kaiken kaikkiaan aivan älyttömän ihana porukka, suunniteltiin jo seuraavaa miittii alustavasti kesälle! En malta odottaa :)

Ensiksi tutustuimme hieman toisiimme, kerroimme itsestämme muutaman asian jne. Sen jälkeen alettiin syömään, mutta kaikista ihanista luomuksista en ottanut kuvia... Olin liian ahne päästäkseni syömään kaikkia herkkuja haha :P
Porsastelun jälkeen (ainakin omalta osaltani!) jaettiin goodie bagit ja arvottiin ylijääneitä sponsorituotteita. Tästä alkaa kuvatulva, 17 kuvaa niin varautukaa!

Aluksi yksi kuva joka näyttää miten innoissaan kaikki (kynsi)friikit olivat lahjapusseista

1jpg

Tosiaan, tavaraa oli pusseissa tosi paljon ja kun kannoin kotiin pussia niin jouduin pitämään pohjasta kiinni ettei vaan menisi rikki ja kaikki levisi lumiseen maahan!

2jpg

Dermoshop sponssasi meitä viimeisimmällä esitteellä, Primo käsivoide (tuoksuu jumalaiselta!), kynsinauhavoiteella ja kahdella kynsilakalla: muddy chocolate ja amaranth. Itse olen jo yli vuoden ollut Dermoshopin vakioasiakas, niin tuo lehti mulla jo ennestään oli ja myös kynsilakka Amaranth :)

3jpg

Max Factorilaiset olivat ihan selvästi anteliaalla tuulella: iso pussi kaikkea namnam!

4jpg

Mikäs lakka se siinä ihan vasemmalla?! Juu, Fantasy Fire! Tästä kuuluu kiitos Mirjalle, joka oli ehdottanut tätä lakkaa lahjaksi meille :) Muut lakat ovat Disco Pink, Ruby Fruits, Angel ja Cerise. Saimme myös kaksi erilaista huulipunaduoa ja Masterpiecemax ripsarin! (jota moni miittiläisistä, taisi olla Tea ainakin, suosittelivat!)

5jpg
Miss Lis antoivat Orlyn esitteen sekä Orly Flash Dryn ja kynsilaka nro 661. Tuo orlyn minipullo on niiiiiiiin söpö! :3

6jpg
Eco Beauty antoivat kolme näytettä, kynän sekä Laveran käsivoiteen. Laveran käsivoiteista olen kuullut pelkästään hyvää muissa blogeissa, joten tätä tuotetta aion kokeilla asap.

7jpg

Tällä kertaa oli myös kiva arvonta: kaikki voittivat jotain! Kynsikauppa.comin sponssaama tuotepaketti, johon kuului varpaidenerottaja, strasseja, Coral-lakka ja tarroja. Inkkipinkiltä voitin mikrohelmiä ja lakan.

8jpg

Ja lisää pukkaa! Mimaxilta water decalseja (jess, vihdoinkin pääsen kokeilemaan näitä! Jos opin tän tekniikan hyvin niin aion tilata ehdottomasti lisää), viilan, siveltimiä ja China Glaze lakka.

9jpg

Tässä parempi kuva China Glaze lakasta, jonka nimi on Mosaic Madness.

10jpg

Top-kosmetiikalta 2 dependin lakkaa: yks art liner ja yks mirror-lakka. Ihananvärinen tuo mirrori!

11jpg

L´oreal Finlandilta saimme Colorama-lakan, Essie-lakan sävyssä Camera ja yhden essie aluslakan, mutta tein vaihtokaupat geelikynsiläisen kanssa, joten hän sai minun Mereneidin sponssaamat geelit ja minä sain hänen essie hoitavan aluslakan!

12jpg

Oriflame osallistui myös sponsoreiksi, ja heiltä tulikin kivasti lakkoja! Erittäin innoissani olen tuosta hopeisesta nail art linerista ja kynsinauhaöljystä. Kynsinauhaöljyjä ei voi koskaan olla liikaa ja niitä pitääkin muistaa käyttää säännöllisesti!

13jpg

Ekovistalta saimme yhden Benecosin lakan ja esitteen. Ymmärsin miittiläisten puheella, että tämä Benecos on joku ekoystävällinen brändi? Pitää tutkia hieman tätä juttua ja palata asiaan!

14jpg

Cosmeryalta saimme yhden Universal nails-lakan ja myös tutustumistarjouksen, jolla olemme oikeutettu saamaan tilauksestamme 25% alennuksen! Jos tämä universalin lakka vaikuttaa mielestäni laadukkaalta, meinaan ehdottomasti tilata niitä lisää :)

15jpg

Bella Nails antoi 2 esitettä, 10 € alennuskupongin, Color Clubin mustan graffitilakan sekä strassikiekon.

16jpg

InkkiPinkki muisti meitä mikrohelmillä ja tarroilla. Nyt kun minulla on kaksi pussia mikrohelmiä, voisin kokeilla kaviaarimania!

17jpg

Candyshop muisti meitä Butter London-lakoilla. Tästä lakasta olen erittäin innoissani, koska tämä on ensimmäinen kyseisen merkin lakka ja olen kuullut että laadukasta tavaraa on. Candyshopilla on muuten Butter Londonit -40%, eli hintaa yhdelle lakalle taitaa jäädä kympin verran! Itsekin voisi hieman käydä tutustumassa paremmin kaupan tarjontaan, jos lakka vakuuttaa minut laadullaan.

Huhhuh, siinähän ne sitten olikin! Olen ihan sanaton tästä ihanasta päivästä, miten hyvä porukka saatiin kokoon ja oli niiiin kivaa jutella kynsilakoista ja kynsijutuista ylipäätään ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät tätä harrastusta :D Kiitos vielä kerran kaikille ja kohta nähdään uudestaan!

10 kommenttia:

 1. Wow! siis niin paljon kaikkea ihanaa , Mirja on nähnyt hirveen vaivan sponssien hankinnassa :)! Mää haluun ehdottomasti mukaan ensi kerralla ! oliko teillä puhetta paikasta ja ajasta ??? Toivottavasti oli hauskaa, määkin olisin tullut, mutta napsahti just sillon työvuoro ja kyllä harmitti :(!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirja oli kyllä nähnyt hirveen vaivan tämän tapaamisen eteen! ei ollut yhtään tarkempaa puhetta että milloin, mutta alustavasti puhuttiin kesästä että vaikkapa pidettäis grillijuhlat ja lakattais kynsiä siin samal :p

   Poista
 2. Todella upeasti kaikkee ja varmasti kiva nähdä muita samanhenkisiä lakkaajia =)

  VastaaPoista
 3. Oi paljon kaikkea ihanaa sait:)
  Varmasti ollu tosi kiva päivä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan tosi mahtava päivä,harmi että kaikki hauska loppuu aikanaan :( mutta sain paljon uusia ystäviä mikä oli ihan mahtava juttu!

   Poista
 4. Awawawawww!! HALUUN NOI LAKAT!! :DD

  VastaaPoista
 5. Joo, tuo ripsari on ihan huippu:) Dermosilin käsivoiteeseen ihastuin myös, tosi hyvä tuoksukin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kans tost dermosilin käsivoiteesta :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)