26. maaliskuuta 2013

Nopeeta toimintaa!

Nimittäin Adeninalla! Innostuin niin paljon noista water decaleista kun ovat niin helppoja, että tilasin muutaman arkin lisää. Eilen iltapäivällä tilasin Adeninalta ja Sannataralta, ja jo tänään oli decalit Adeninalta tullut :o Sannataralta tulee varmaan huomenna, koska tänään sain sen viestin että on lähetetty matkaan :)

adenina1

Yhteensä 4 arkkia tilasin ja postikuluineen maksoi kympin. Ei kovin halpaa, eBaysta saa halvemmalla, mutta pitäähän sitä suomalaisia yrityksiä tukea :)

Jospa nyt kerrankin tekisin teema-aiheiset kynnet niin juuri sopivasti tilasin pääsiäiseksi sopivat decalit. En yleensä harrasta kovin paljon teema-aiheisia kynsiä, esim ystävänpäivä ja halloween-kynnet jäi ihan tekemättä :D Joulu ja pääsiäiskynnet on semihelppo tehdä niin saa luvan mennä :P

adenina2

Oli myös kiva saada käsinkirjoitettu pääsiäistoivotus :) Kiva nähdä, että jotkut yritykset panostavat asiakaspalveluun ja tuottavat näin ollen hyvän mielen asiakkaalle vaikka ei koskaan asioikaan kasvotusten :)

adenina3

Kaikenkaikkiaan voin lämpimästi suositella Adenina-verkkokauppaa, kaikki sujui ongelmitta. Laaja valikoima ja hieman erikoisempiakin juttuja (myyvät esim a englandia, jota ei muualta suomessa löydy, ja hinta niissä lakoissa on ihan semiok mielestäni ollakseen Suomenhintoja).

5 kommenttia:

 1. Uuu! Näyttää kivalta! Taisin pistää juuri noin...200 noita ostoskoriin, kun näyttää niin kivoilta :D Pakko saada! Äitiiii!! Nyt kyllä rohmuan sieltä varastot tyhjiksi :DDD No en nyt sentään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Water decalit on kyl hienoja ja myös helppo käyttää, harmi että yhessä arkissa on noin vähän kuvii ja sit hinta on määrään katsottuna aika korkee :/

   Poista
 2. Mä kanssa just tilasin waterdecaleja Adeninalta! ^__^ Ja vieläpä neljä arkkia, ja yks arkki on sama kuin sulla, nuo kalat. :33 Hihi! Ajattelin tehdä skittelesit ja niihin lätkästä fisuja. ;)

  Ja asiakaspalvelu Adeninassa ON parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh, toihan on hyvä idea, tulee varmasti kiva lopputulos :) ja kyllä, adeninalla on superhyvä asiakaspalvelu :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)