15. maaliskuuta 2013

Kuinka monta...?

Kuinka monta käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä kynsibloggaaja tarvitsee? Vastaus: monta!
Ihan huvikseen laskin kuinka monta käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä omistan. Ihan kiva summa, enpä usko että enää koskaan tarvii ostaa uusia....

kuinkamonta1

Vasemmalta oikealle (ylärivi)
Laveran käsivoide. Miitistä saatu, sponsorina Ecobeauty. Avaamaton, joten en osaa sanoa mielipidettä tästä.
Laveran takaa pilkistävä sininen juttu on Dermosilin Katajanmarjakäsivoide. Tämä tuoksuu niiiin hyvältä!
Dermosilin Arctic Berries Punaherukkakäsivoide, avaamaton.
Dermosil Primo Walnut käsivoide, sponsorina Dermosil. Avaamaton tämäkin.
Dermosil Arctic Berries Mustaherukkakäsivoide. Tämä tuoksuu hyvältä ja on aika rasvainen, yleensä laitan tätä just ennen nukkumaanmenoa ja aamulla käydessäni suihkussa voin tuntea vielä hieman sellaista rasvaisuutta. Se ei haittaa minua ollenkaan, mutta tiedän ettei kaikki sellaisesta pidä.
Dermosil Arctic Berries Tyrnikäsivoide. Tämä on ihan kohta loppu, otan tämän nyt aktiivikäyttöön. Tykkään tämän tuoksusta erittäin paljon. Ei ole yhtä paksu kuin tuo edellinen mustaherukkavoide.

Vasemmalta oikealle (alarivi)
Vaseline käsivoide. Haisee hieman jännälle, aika neutraali tuoksu sinäänsä mutta pidän siitä että käsirasva tuoksuu hyvälle. Kosteuttaa tosi hyvin kylläkin.
Burts Bees käsivoidepurkki joka tuli viime livboxissa. Kokeilin tätä kaksi kertaa, aika jännä tuote. Kirjoitan siitä enemmän toisessa postauksessa.
Seba medin hand & nail cream. Tämä on apteekista ostettu ja tykkään erittäin paljon tuoksusta. Imeytyy nopeasti, joten jos on kiire jonnekkin niin yleensä laitan tätä käsiini ennen lähtöä.

Huomasin, että aika Dermosil painotteinen :D Mielestäni Dermosilillä kylläkin on parhaimmat käsivoiteet, ainakin omaan käyttöön soveltuvia eli juuri sopiva koostumus ja tuoksut. Dermosililta löytyy myös hajustamattomia käsivoiteita niille jotka sellasia kaipaavat :)


kuinkamonta2

Kynsinauhaöljyjä ei ole yhtä paljon (onneksi), mutta kuitenkin sellainen määrä ettei näitäkään tarvii piiiiitkään aikaan ostaa. Nämä ovat erittäin riittoisia.

Trindin Nail Balsam, ihanan tuoksuinen ja imeytyy suht koht nopeasti.
Oriflamen Nail Food, avaamaton (miitistä saatu).
Kaksi Mavalan kynsinauhaöljyä, toinen on avaamaton. Hyvää tavaraa, ei kovin rasvainen, eli aika ohut koostumus sanoisin. Hyvä tuote kuitenkin.
Ja sit lempparini: The Body Shopin Almon nail & cuticle oil. Tuoksu on niiiin nam ja sitten tykkään tuosta siveltimestä jolla saa hyvin levitettyä öljyä kynsinauhoille. Plussaa vielä kynsinauhatyöntimestä, joka on tuossa päässä.

Kokonaissaldo: 9 käsivoidetta (3 avaamatonta) ja 5 kynsinauhaöljyä (2 avaamatonta). Onko muillakin tällainen kokoelma käsivoiteita ja kynsinauhaöljyjä vai onko teillä vain pari aktiivikäytössä olevaa tuotetta? 

5 kommenttia:

 1. Mulla on vähän paha tapa aina unohtaa rasvata käsiä ja kynsinauhoja. Ostan aina jonkun uuden käsirasvan, muistan käyttää sitä säännöllisesti jonkun viikon ajan ja sen jälkeen se jää hylättynä pyörimään kassien pohjalle. Sitten ostan taas uuden ja sama kierros. Kävin laskemassa, että kaapista löyty tällä hetkellä 6 tämän kohtalon kokenutta purkki ressukkaa :|
  Lupaan parantaa tapani :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä täytyy myöntää että olen ollut ihan samanlaisessa tilanteessa! ei sitä aina vaan jaksanut, mutta nyt talven myötä ihoni oli niiiiiiin kuiva että oli nyt vain pakko rasvata ja sitä kautta siitä tuli sitten tapa. ja täytyy kertoo että eipä ole kynnet napsahtanut poikki tänä talvena kun ovat näköjään saaneet tarpeeks kosteutta! :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Mullakin on tekeillä vähän samanalainen.:) Toi Burts&Bees on kyllä aika jännä! Mutta tykkään siitä, kun se on niin luonnonmukainen:P Ja Trindin Nail Balsam on ihan ehdoton kynnen kosteuttaja!!:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään burts beesin tuoksusta tosi paljon kylläkin, mutta kuten sanoin, siitä tulee sit lisää juttuu jatkossa että mitä tykkäsin siit jne :) ja kyllä, trindin nail balsam on ihan parasta :)

   Poista
 3. kyllähän noita löytyy en ole laskenu

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)