31. joulukuuta 2012

Vuosi 2012 yhteenveto

Toivotan kaikille lukijoilleni ihan mahtavaa uutta vuotta!
Muissakin blogeissa on esitelty joko lempparilakkaukset tai lempparilakat, ja viime vuonna tein yhteenvedon lempparilakoista joten tänä vuonna voisi tehdä yhteenvedon lempparilakkauksista kuukausittain :) Näin ollen saan itsekin virkistää muistiani, että minkälaisia lakkauksia tuli tehtyä.

Tammikuu 

Lempparilakkaukseni tammikuussa oli lakkaus, jossa on OPI Houston we have a purple ja kerrankin onnistuneet konadoinnit päällä. Konadeja voisi kokeilla useammin, että ehkä jossain vaiheessa oppisi leimaamaan kunnolla...


Helmikuu

Ihan ehdottomat lempparit ovat nämä liukuvärjätyt ja lintuleimatut kynnet! Liukuvärjäys onnistui mielestäni erittäin hyvin.


Maaliskuu

Maaliskuussa tein kaksi lakkausta, jotka ovat kaikkien aikojen lemppareimmat joten minun on pakko laittaa molemmat tähän :D
Ensiksi on 30 päivän haasteen (jota en koskaan suorittanut loppuun..hups) "black and white" - niiin jännät!


Sitten inspiroiduin youtube-videosta ja tein Bollywood-henkiset kynnet.


Huhtikuu

Huhtikuussa en tehnyt kovin erikoisia kynsiä, mutta mainitseman arvoinen asia on se, että ostin kynsilakkahyllyni! Aivan täydellinen hylly kämppääni ja rakastan sitä niiiiiiiiin paljon. Siinä on vielä runsaasti tilaa uusille lakoille, joten ei tarvii pelätä että tarvitsisi uutta ostaa ihan heti.


Toukokuu

Nämä ovat yksi lempparimaneistani, vaikka ovatkin ihan todella simppelit. Mutta pinkki+sopiva glitteri ja musta vino raja - purrrfect! Kuvakin on ihanan onnistunut , auringonvaloa ja kaikkee. Ikävä kesää!


Kesäkuu

Kesäkuussa ei ollut kovin paljon aikaa lakata kynsiä, oli hirveitä työkiireitä. Mutta valitsin lakkauksen, joka muistuttaa mua yksistä elämäni parhaimmista päivistä: ylioppilasjuhlieni kunniaksi tehty lakkaus! Kynnet mätsäsivät ihanasti mekon kanssa ja voi sitä päivää, olin niin onnellinen.


Heinäkuu

Oih, näistä kynsistä tykkäsin tosi paljon :') Heinäkuussakaan en paljoa ehtinyt lakata kynsiäni, oli 2 viikon kesäloma jolloin en ollut kotona lakkahyllyni ääressä, joten piti selvitä aika niukoilla lakkamäärillä reissatessa ympäri Suomea.


Elokuu

Elokuussa tilasin ensimmäiset akryylimaalini ja ensimmäinen lakkaus mitä tein olikin tosipaljon mieleeni ja onnistui tosi hyvin (ollakseen mun eka kokeillessa jotain - yleensä ensimmäiset kokeiluni menevät aina mönkään, esim konadointi ja vesimarmorointi).


Syyskuu

Syyskuu meni hujauksessa, kun aloitin opiskelut amk:ssa. Niin paljon koulujuttuja että huhhuh. Ehdin kuitenkin ihan kivasti lakata kynsiäni ja lempparilakkaukseksi ylsi tämä ihana vihreä vinomani.


Lokakuu

Lokakuukin meni noin vain. Koulujuttuja ja sillee, ssdd.


Marraskuu

Lokakuussa julkistettiin Indiedays Inspiration, johon blogini pääsi mukaan! Indiedays järjesti marraskuussa juhlat sen kunniaksi. Tein niihin juhliin kaverilleni kynnet, niistä molemmat tykkäsi tosi paljon.
Sitten yhet marraskuiset lempparikynnet itelleni: musta+hopea toimii AINA.

Joulukuu

Kauan odotettu joululoma alkoi joulukuun puolessavälissä ja jatkuu tästä päivästä vielä viikon - ihanaa! Ne, jotka ovat seuranneet jotenkuten blogiani, voivat varmasti arvata että joulukuun lempparimani on ihanan pikkuveljeni tekemät lumiukot!!
Kaikenkaikkiaan vuosi 2012 on ollut tähän asti varmaan paras vuosi elämässäni. Niin paljon hyviä asioita on tapahtunut ja olen edennyt elämässäni hieman edespäin (tarkoittaen että aloitin mieluisat opiskelut amk:ssa vihdoinkin). Opiskeluiden vuoksi olen saanut uuden luokan ja uusia luokkakavereita - ja voih! - meidän luokka on kyllä ihan paras. Ryhmähenki kohdallaan ja tosi hauskaa yhdessä! Nyt menen syömään jotain herkkuja, hammassäryn vuoksi ei ole paljoo tullut syötyä viime päivinä mutta nyt kun sain juurihoidon niin voi taas syödä rauhassa. Vielä kerran, aivan mahtavaa uutta vuotta kaikille ja kiitokset kaikille jotka ovat jaksaneet lukea kirjoituksiani ja vielä erikoiskiitos kaikille ihanille kommenteille! :)
 Palataan asiaan ensi vuonna!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa uutta vuotta sinnekin:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tulevaa vuotta, toivon menestystäja jaksuja opiskeluun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos todella paljon! hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 3. Mahtavaa uutta vuotta myös sinulle! Toivottavasti vuosi 2013 tulee olemaan myös yhtä mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti kiitos! :) Samaa toivottelen sinullekin ^^

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)