12. joulukuuta 2012

Joulukuun LivBox

Noin kuukausi sitten oli Indiedays Inspiration-juhlat ja paikan päällä saimme goodiebagit, jotka voimme lunastaa netissä. Suomeen on rantautunut vihdoin ja viimein LivBox, joka on samantyyppinen kuin Amerikassa ja Briteissä olevat GlossyBoxit jne ja me jotka olimme Indiedays-juhlissa saimme ilmaiseksi joulukuun LivBoxin! Sain myös pari päivää sitten kutsun sähköpostiini, että voin tilata vielä kolmeksi kuukaudeksi LivBoxin ja tottakai tartuin tilaisuuteen.

Boxihan sisältää selektiivistä kosmetiikkaa, joita en ole ikinä omistanut itse. On kiva vihdoinkin kokeilla selektiivistä kosmetiikkaa ja vertailla niitä ihan supermarkettien kosmetiikkatuotteisiin :)

Mitä kuukauden boxista löytyi?

  livbox 003

Ensinnäkin lappu, jossa lukee kaikki tarvittavat tiedot tuotteista, miten niitä käytetään jne jne.

  livbox 005

Uusi Lancomen parfyymi La vie est belle. Tämä.On.Niin.Älyttömän.Hyväntuoksuinen! Kun avasin sen niin roiskahti vähän mun päälle tuota parfyymia, nyt tuoksun tooooooooosihyvälle haha.

  livbox 006

Sally Hansenin Real Nail Polish Strips-kynsitarrat. Nämähän siis peittävät koko kynnen ja viilataan vain pois se osa mikä menee kynnen yli. Näitä tulen kokeilemaan piakkoin!

livbox 007

Louis Widmerin kuorintageeli, soveltuu parhaiten sekaiholle ja rasvaiselle iholle -> täydellinen minulle! Aika pieni tuubi, ainoastaan 12 ml, saa nähdä montako käyttökertaa siitä saa.

livbox 009


Dr. Hauschkan ruusuvoide, joka on erityisen hyvä kuivalle iholle. Talvi ja pakkaset aiheuttavat minulle erittäin kuivan ihon, joten saa nähdä toimiiko tämä minun kuivalle iholleni niinkuin se lupaa.

livbox 010

Viimeinen tuote on täysikokoinen pullo Kerastasen kiiltoseerumi hiuksille. Just täydellinen tuote näin talveksi kun hiukset ovat pörröiset ja kuivat!


Innolla odotan jo seuraavaa LivBoxia, aivan ihanaa saada kokeiluun tällaisia tuotteita mitä ei itse ostaisi kaupasta vaikka tahtoisi kokeilla :)

10 kommenttia:

 1. tosi kiva paketti ,itselleni on tulossa tammikuussa ja odotan innolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä kiva paketti, ja hinta on aika halpa jos ottaa huomioon Suomen hintatason noin yleensäkin :D

   Poista
 2. Mä oon kans miettinyt tilaamista, mutta en oo vielä innostunut tarpeeksi. Kivalta kyllä ovat pakkaukset näyttäneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan eivät tätä voikaan tilata, niitä on ainoastaan rajattu määrä ja pitää olla joku kutsu, näin ainakin olen ymmärtänyt :O itse sain kutsun kiitos Indiedays Inspirationin

   Poista
 3. Mulle tulee kiire käyttää toi Ruusuvoide pois, vaikka innoissani siitä olenkin (parasta ennen 2/2013) :S Tykkäsin kyllä hirveesti tästä joulukuun paketista ja erityisesti Lancomen uusi tuoksu oli toivottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en huomannu kattoo parasta ennen-päivämäärää :O äsken kokeilin ekaa kertaa: ompa rasvaista! :O ei sitä paljoo voi laittaa eikä kesällä tulisi mieleenkään käyttää haha. Jooo se Lancomen parfyymi !! aivan yli-ihana :)

   Poista
  2. Miulla on parasta ennen 9/2013 :o vähän kyllä ehkä tietyllä tapaa törkeää, että pistetään nopeasti vanhaksi menevä tuote :/

   Poista
  3. no niinpä.. kuka nyt ehtii tonkokoista tuotetta käyttää kahdessa kuukaudessa, itse kun en ainakaan aamulla voisi käyttää sitä meikin alle kun on niin älyttömän rasvainen. Ainoastaan illalla meikinpoiston jälkeen eikä silloinkaan tarvii paljoo laittaa nii johan on naama rasvainen haaha

   Poista
 4. Mulla on ruusuvoiteessa päiväys 09/2013, erikoista

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)