8. joulukuuta 2012

Lemppari kynsigurut!

Inspiratiota kynsien tekoon saan blogeista ja Youtube-videoista. Minulla on monta lemppariguruja tuolta Youtuben puolelta, ja ajattelin listata tähän ne! Jos minun listasta puuttuu joku erittäin taitava kynsitaiteilija, kommentoikaa ja linkittäkää hänen kanava! 

Jo moneen otteeseen olen puhunut täällä blogini puolella Tartofraisesta. En tiedä, tietävätkö kaikki ketä tarkoitan? Nyt viimeistään tietävät! Tartofraisella on myös englanninkielinen kanava, joten linkitän sen tähän myös.

Mielestäni JaeMarie2008 on erittäin taitava. Hänen luomuksiaan olen muutamaan otteeseen käyttänyt mallina, koska hänen taiteilut eivät vaadi yhtä paljon taitoa kuin esim Tartofraisen.


Mahtuuhan tähän listaan yksi suomalainenkin! YummyNails tekee niiiin hienoja kynsiä: hänet voisi kutsua Suomen Tartofraiseksi!


Kiitos tämän seuraavan kynsigurun, kynsienlakkailuintohimoni alkoi. Hänen videoitaan katoin Youtubesta ja sain inspiraatiota aloittamaan hoitamaan omia kynsiäni ja lakkailemaan niitä useammin. Ihan samalle tasolle en varmasti ikinä nouse, mutta yritys on kova!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)