4. huhtikuuta 2012

Työkynnet

Huomenna olisi työpäivä ja minua jännittää! Olin siis viime kesänä samassa paikassa töissä, ja nyt olen unohtanut kaiken mitä koskee kassakonetta ja rahan laskemisen haha.
Päätinpä tehdä kynnet, jotka olisivat kuitenkin hillityt kun nyt kerran töihin mennään. Menyyllä luki "polka dots" ja tuli mieleen punaiset pilkut valkoisen päälle.

Käytetyt tuotteet:


Ja tällaiset vaatimattomat, mutta kuitenkin söpöt kynnet tuli noilla tarvikkeilla. Pilkut ovat tahallisesti laitettu vähän sinne sun tänne, eli en ole yrittänyt laittaa niitä mitenkään symmetrisesti tms :)


Ensiksi meinasin käyttää tätä Konadin laattaa, mutta mietin että eihän siitä kohdistamisesta mitään tulisi haha. Ja en haluaisi mennä töihin kynsillä, jotka eivät näytä kivoilta. Asiakkaat kuitenkin (ainakin viime kesänä) kommentoivat kynsiä ja katseli niitä :)


4 kommenttia:

 1. ihanat kynnet taas! Oisko mitenkään mahdollista että sä tekisit tänne blogiin jonkun pienen arvonnan/kilpailun jossa ois joku pieni kynsiin liittyvä palkinto? Ehdotin, ei mitään pakollistä tietenkään! :)

  VastaaPoista
 2. voi kiitos :') Olin kyllä ajatellut pitää arvonnan sitten kun blogi täyttää vuoden :) Ja tottakai palkinto on kynsiinliittyvää kun kerran kynsiblogia pidän! :)

  VastaaPoista
 3. Blogitunnustus löytyisi täältä :)!

  http://lakkahamsteri.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöt kynnet! Oon jo useammassa blogissa ihastellut kaikkia pallokynsiä ja toivottavati pian saan itsekin sellaiset toteutettua. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)