16. huhtikuuta 2012

Kuulumisia+kynsiä

Aika rientää töitä tehdessä. Vaikka töissä on suht koht rauhallista kesän ryysikseen vertaen, on olo kuitenkin aika kuollut kotiin päästyä. Niinpä kynsiä ei ole tullut kovin paljon tehtyä, ja kun on sitten loppujen lopuksi ryhtynyt lakkailemaan, ovat kynnet yksivärisiä.
Viime viikolla täytin 19 vuotta ja tyttöporukka oli kutsuttu luokseni illalliselle. Sitten heti seuraavana päivänä töihin, huhhuh, oli aika väsynyt olo siellä haha.
Niin, mutta nyt niitä yksinkertaisia kynsiä, nämä ovat enemmänkin swatch-kuvia, jos jotakuta kiinnostaa joku näistä lakoista sitten ostaa näiden kuvien perusteella ;)

Tein yhdet haastekynnetkin, eli "flower nails". Noh, näiden myötä sitten luovuin ajatuksesta suorittaa haaste loppuun asti - ei enää jaksa!

Kukkakynsien aluslakkana toimi China Glazen For Audrey.


Kahta eri fimokukkaa käytin näihin kynsiin. Vaikka en käyttänyt pikakuivattajaa, nousivat kuitenkin fimojen reunat ärsyttävästi.


Tänään sitten lakkasin ihan vain yksiväriseksi kynteni. Olen kerran aikaisemmin käyttänyt tätä Wet n wildin Lady Luckia, joten päätin koittaa sitä pitkästä aikaa.


Kuvausrekvisiittana ylemmässä kuvassa toimi tämän otuksen käpälä:
Tämä pinkki lakka on kyllä kiva, hieman shimmeriä seassa.


Olen nyt muutaman päivän poikaystäväni luona, jonka jälkeen suuntana koti ja työpaikka haha. Tänne poikaystävän luokse otin ainoastaan muutaman lakan, en yhtään koristeita, sillä en jaksanut alkaa miettii että mitä sitä tahtoisi kynsille taiteilla haha. Mitenni inspiraatiopuute?

Huomenna luultavasti tiedossa anopin kanssa shoppailureissu, saa nähdä löytyykö kivoja lakkoja. Enhän ole piiiitkään (muutamaan viikkoon..) ostanut lakkoja...

7 kommenttia:

 1. Tuo CG:n lakka on ihanan värinen :3 Oon varmaan sen sanonu ennenkin, mutta siitä ei pääse yli eikä ympäri !

  Toivottavasti saat sen inspiraation taas kiinni ja keksit uusia kynsi-ideoita ;)

  VastaaPoista
 2. Ihananananana tuo For Audrey! :D Onneksi sain sen omaan lakkavarastooni!

  Fimoja kannattaa painaa vaikka pinseteillä alas kuivumisvaiheessa, vaikka pari minuuttia ja sen jälkeen heittää päälle top coat. Minulla on pysynyt. :)

  VastaaPoista
 3. olga: Haha, onhan se ihananvärinen kieltämättä :) Kyllä se inspiraatio tulee takaisin vähitellen ! :D
  Marli: Onnea sen johdosta haha :) Kiitos vinkistä, aionkin kokeilla tuota! Olen vain niin malttamaton eikä kärsivällisyys jaksaisi odottaa noin kauan haha

  VastaaPoista
 4. Tiedän tunteen. Tästä päästään siihen miksi en käytä fimoja kovin usein. xD Paitsi geelikynsissä. :D

  VastaaPoista
 5. Aww hyvää myöhästynyttä synttäriä! :D Ompas meillä synttärit lähekkäin.

  VastaaPoista
 6. Onnea sinullekin Ine haha :) Näköjään^^

  VastaaPoista
 7. Heips,
  Sulle olisi tunnustus mun blogissa;
  http://my-nailsandmore.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)