23. huhtikuuta 2012

Intian jalokivet

Esittelyvuorossa toinen uusista OPI-lakoistani: Jewel of India. Jewelhän tarkoittaa jalokiveä, ja mikä olisikaan sopinut paremmin noin kauniin lakan päälle kuin kunnon glitterlakka :D Jewel of Indian päällä wet n wildin Party of Five Glitters.


Lakka peitti jo yhden kerroksen jälkeen, mutta laitoin toisen kerroksen peittämään kynsieni "uria". En ollut kuukauteen käyttänyt bufferia (vai mikä sen nimi onkaan) ja sen huomasi kyllä.. Hirveet urat kynsillä :/


Meneillä on yksiväriset kynnet-jakso. En ymmärrä miten pää voi lyödä näin tyhjää! Kun mietin miten lakkaisin kynnet seuraavaksi monella eri värillä, tulee mieleen ainoastaan liukuvärjäys - mutta se on niin nähty juttu blogissani! Argh, raivostuttavaa tämä ideaköyhyys.
Kynsillä on Models Ownin Soda Pop Pink.


Lakka on ihana ja peittää jo yhdellä kerroksella. Tosin, toinen kerros on pakollinen jos haluat siistin lakkauksen. Minä en ole koskaan ennen törmännyt huonosti levittyvään lakkaan, niinkuin usein saa lukea muiden blogeista miten kauhea joku lakka on levittää. No nyt sitten törmäsin sellasseen lakkaan jota jopa minä inhoan levittää! Silloin tapaus on ERITTÄIN hankala. En ole kovin nirso lakkojen suhteen ja en pistä merkille jos jokin lakka on hankala levittää, tää tosin on poikkeus. Sivellin ottaa vähän lakkaa (näyttää siltä) ,  mutta sitten kun alat lakata kynsiä niin sitä lakkaa on joka puolella ja ihan hirveästi ja kynsinauhat... ei edes puhuta siitä. Terrible, terrible. Väri on kuitenkin niin ihana että pakko käyttää :D

5 kommenttia:

 1. Heh, tiedätkö, että minäkin kävin pyörittelemässä noita Sokoksen ale-lakkoja OPIlta, kun olin siellä töissä. :D En ostanut, kun en oikeasti tarvinnut niitä, vaikka nätin sävyisiä olikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh, minä en ostanut näitä koska oikeasti tarvitsin, vaan sen takia kun kerrankin olivat -50%! :D mutta onneksi olivat hienonsävyisiä kuitenkin :)

   Poista
 2. Sulle on tunnustus blogissani: http://betternailday.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta juuri eilen tein tämän tunnustuksen! :) Kiitos kuitenkin :)

   Poista
 3. Tosi ihana tuo Jewel of India! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)