1. maaliskuuta 2012

TuotearvosteluOlen löytänyt uuden rakkauden (terveisiä vaan poikaystävälle!). Rakkauteni on The Body Shopin Almond Nail & Cuticle oil. Tämä on niin mahtava tuote!
Tämän kynsinauhaöljykynän saa ostettua The Body Shopista hintaan 11,50€. Hinta ei ole paha kun ottaa huomioon tämän tuotteen teho! Tätä ei tarvitse olla kokoajan lisäämässä, itseasiassa ainakin minulle riittää joka toinen ilta kun tätä laittaa kynsinauhoille! Laitan kynsinauhaöljyä juuri ennen kuin sammutan lampun ja alan nukkumaan, mikä tarkoittaa että tämä saa rauhassa imeytyä yön yli ja hoivata kynsinauhojani.


Korkin päässä on kuminen kynsinauhatyönnin joka on tosi kätevä! Eli kaksi tuotetta yhdessä pakkauksessa.


Tässä on söpö pieni harjasivellin, jonka sisältä tulee sitä ainetta.. (lol mikä selitys). Ainiin, se tuoksu! Tässä on aika mieto pähkinäinen tuoksu, ei häiritsevän vahva, vaikka ei minua haittaisi jos se tuoksuisi vielä enemmän - on nimittäin hyväntuoksuinen!

Tuotetta saa tuohon harjaan kiertämällä takaosaa. Siinä pitää olla vähän varovainen ettei kierrä liikaa, sillä sitten tulee ihan liikaa tuotetta ja menee hukkaan :( Tämä tuote on kyllä pitkäkestoinen, sillä tällä ei tarvitse läträtä hirveesti, vaan jo pieni määrä riittää!

Tämä on ehdottomasti parempi tuote kuin Mavalan kynsinauhaöljy! Mavalan kynsinauhaöljy on paljon litkumaisempaa, eli soveltuu varmaan paremmin kesään kun kynsinauhat eivät ole yhtä koetuksella kuin näin talvella. Body shopin kynsinauhaöljy on paksumpaa.

Kynsinauhaöljykynä on ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote, jos sinulla on kuivat kynsinauhat!

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosiaan hyvältä tuotteelta.. laitanpa ns. "korvan taakse " :)!

  VastaaPoista
 2. Pyörittelin tätä joulun alla kädessäni, lopulta jätin kauppaan hinnan takia.. ehkä vielä joskus ostan!

  VastaaPoista
 3. Minäki jätin ostamatta hinnan takia, sit ostin OPIn öljyn :D Vaikuttaa ihanalta, pitänee testata :)

  VastaaPoista
 4. Tää kuulostaa just siltä mitä mun kynsinauhat oikeesti just nyt tarvitsee. :) Tarviikin heti tutkailla onko meillä täällä Body Shopin liikettä. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut saman sarjan käsivoidetta, se on myös hyvää ja tuoksu on ihana.

  VastaaPoista
 6. Maarit: vakuutan, että on hyvä tuote! :) Kannattaa ainakin kokeilla :)
  Jane: Onhan 11,50€ aika paljon yhdestä tuotteesta, mutta tuo on riittoisaa! Saa nähdä kuinka kauan kestää minulla käytössä :) Mutta en kyllä kadu ostosta, oli hintansa väärti!
  Vanquish: Kannattaa testata, on kyllä hintansa arvoinen :)
  Nella: Noni, hyvä että tein tämän tuotearvostelun, pelastin kynsinauhasi ;)
  Sissi: Käsivoide joka tuoksuu tolle - nam! Pitänee katsoa jos löytyisi seuraavan kerran kun käyn TBSissa :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)