22. maaliskuuta 2012

Päivä 4

Tänään oli vuorossa vihreät kynnet. On kyllä vaikeeta koittaa joka päivä keksiä erilainen tyyli tehdä "yksiväriset" kynnet, ja mielestäni liukuvärjäys on helpoin tapa saada jotenkuten ei-tylsän-näköisen manin.

Hannele teki tänään sammakkokynnet, joista sain idean vihreisiin kynsiini. Minun blogiini oli joku joskus eksynyt hakusanalla "sammakkokynnet", joten why not - nyt niillä olisi ainakin oikea syy eksyä tähän blogiin. Eli sammakkokynnet oli vuorossa.


Putsasin kyllä kynsinauhat, mutta tuo glitteri ei ole kovin helppoa saada pois kynsinauhoilta noin vain, joten sitä nyt jäi hieman sitten. Mutta kokonaisuudessa tykkään kyllä näistä kynsistä paljon!

Käytetyt lakat ja sammakkofimo.Nämä ovat kyllä näyttävät luonnossa, kimaltelee hirveesti vaikka ei edes aurinkoa näy!

Huomenna voisi koittaa olla tekemättä kynsille liukuvärjäyksen haha ja koittaa keksiä jotain uutta :)

8 kommenttia:

 1. Ompa hauskat! Vähän söpöjä noi sammakkofimot!

  VastaaPoista
 2. Ihania noi fimot! tosi söpöt kynnet :) Mä arvasin heti sanasta sammakkokynnet, että nyt on OPIn Fresh Frog Of Bel Airia käytössä :D

  VastaaPoista
 3. nina: kiitti ! :3
  jane: kiitti :) haha :D
  johanna: voi kiiiitos :')

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi sun kynnet! Tykkään oikeestaan kaikista sun kynsistä:) Kuinka monta lakkaa sulla on tällä hetkellä? Ja käytätkö sä liukuvärjäyksessä vaan kynsilakkoja päällekkäin vai käytätkö jotain "sientä"/ jotain sellasta?:D

  VastaaPoista
 5. voi kiitos :) Tällä hetkellä minulla on 106 lakkaa :) Liukuvärjäyksessä käytän sellasia sieniä mitä oikeasti kuuluu käyttää keittiössä haha. Siitä sienestä sitten leikkaan pienempiä paloja ja lisään kynsilakkaa sienelle ja taputtelen kynnelle halutulle kohdalle :)

  VastaaPoista
 6. Okei:) Onnee 30pv:n haasteeseen! :D

  VastaaPoista
 7. haha, kiitos, sitä tarvitaan, meinaan jo nyt kyllästyttää haha :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)