18. lokakuuta 2018

Pari OPIa

OPI oli pitkään lempparikynsilakkamerkkini. Ostin vuonna 2011 ensimmäiset OPI-lakkani ja silloin en heti syttynyt niille. Mutta jatkoin ostelua ja loppujen lopuksi olin ihan koukussa. OPI on tosi laadukas merkki, tykkään niiden creme-lakoista varsinkin. OPI-lakkoja löytyy määrällisesti eniten kokoelmastani. Lakkasin tässä vähän aikaa sitten vaan yksiväriset kynnet, ja ajattelin esitellä ne kuitenkin :) Molemmat lakat ovat New Orleans -kokoelmasta v. 2016.

OPI show us your tips

Show Us Your Tips! on ohut koostumukseltaan, mutta peittää loppujenlopuksi kolmannella kerroksella. Kuivuu nopeasti, joten periaatteessa tämän kanssa ei ole mitään ongelmia :) Tosi hieno shimmerlakka! Minulla on tämä minipullo ja lisäksi back uppina täysikokoinen.

show us your tips

Sitten seuraavaksi ehkä hieman erikoisempi väri... vihreä. Huh, tällaista ei usein kynsilläni nähdä!


OPI I'm sooo swamped!

I'm Sooo Swamped on kyllä jännä lakka. Ei tämä nyt ihan sovi ihan näin yksivärisenä vaan käytettäväksi haha. Ehkä koristeluiden kanssa joo, tai esimerkiksi liukuvärissä.

OPI I'm sooo swamped

Uuuu kohta on I love me -messut! Itse olen paikalla lauantaina, mutta perjantainahan messut jo virallisesti alkavat :) Seuraava postaus onkin sitten messujen jälkeen kun esittelen ostoksiani ja kerron viikonlopustani (siihen kuuluu kosmetiikkahörhöilyä Miman kanssa ja saa nähdä mitä keksitään Helsingissä!).

3 kommenttia:

 1. Ihania molemmat, mutta sininen on huikea! <3

  VastaaPoista
 2. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  you structure enlightening articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.

  Are You Looking for local or outstation rides ? Best taxi services. Book Aashi

  holidays service & enjoy your trips.


  Taxi services in Jaipur |

  Taxi in jaipur |

  Jaipur Sightseeing Taxi |  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)